Kolmiodraama-Samin deittiehdokas Terhi kokee menevänsä sinkkuna hukkaan – näin hän kuvailee itseään

Sami valitsee Kolmiodraama-ohjelmassa treffeille puheliaan Terhin.

Sami tutustui Kolmiodraama-ohjelmassa tekstiviestien välityksellä Terhiin ja Christinaan. Sami valitsi lopulta treffeille Terhin, jonka kanssa viestittely meni hyvin nopeasti kaksimieliseksi. Ohjelman toisessa jaksossa nähdään kaksikon treffit ja myöhemmin vielä muutto saman katon alle neljäksi viikoksi.

Sami ja Terhi lähettelevät toisilleen kaksimielisiä viestejä Kolmiodraamassa – ”Se on osa minua hyvin herkästi” 1:25
Videolta pääset katsomaan, millaisia viestejä Sami ja Terhi toisilleen lähettelivät.

Kuopiossa asuva Terhi työskentelee yrittäjänä kotisairaanhoidossa ja hänen intohimoihinsa kuuluu matkustelu sekä ruoanlaitto.

Terhin pisin parisuhteensa kesti seitsemän vuotta ja se päättyi viisi vuotta sitten, eikä hän ole sen jälkeen seurustellut. Lapsihaaveita Terhillä ei ole vielä syntynyt ja hän miettii, liekö koskaan tuleekaan. 

Kumppanin löytäminen on Terhillä kuitenkin tähtäimessä, sillä sinkkuna hän kokee menevänsä hukkaan, koska hän on omien sanojensa mukaan hyvää tyttöystäväainesta.

Puheliasta ja kuplivaa Terhiä voisi pitää hänen mukaansa ulkonäön perusteella yksinkertaisena blondina, mutta hän on “vanhan liiton nörtti”, jota kiinnostaa niin Amerikan lainsäädäntö kuin kvanttifysiikkakin. Hän toivoo, että kumppanikin olisi laajasti kiinnostunut asioista. Terhiin tekee vaikutuksen älykäs huumori ja avoin flirtti.

Kolmiodraama alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 5.3. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Millainen on täydellinen aloitusviesti deittisovelluksessa? 27:26
Koukussa Kolmiodraamaa -sarjan ensimmäisessä jaksossa pohditaan, millainen on täydellinen aloitusviesti deittisovelluksessa.

Sarjan jaksojen yhteydessä julkaistaan MTV Uutisten vodcast Koukussa Kolmiodraamaan. Katso tästä ensimmäinen jakso!

Vodcastissa toimittajat Katja Lintunen ja Jari Peltola peilaavat omia deitti- ja parisuhdekokemuksiaan MTV:n uuden Kolmiodraama-sarjan koukuttaviin käänteisiin ja suhdekiemuroihin. Samalla pureudutaan sarjan tapahtumiin ja jaksoista nouseviin teemoihin. 

Koukussa Kolmiodraamaan ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä - samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin.

Lue myös:

    Uusimmat