Tepolle järjestettiin yllätys Kari Aihisen avulla.
Huumassa järjestettiin yllätys ruoanlaittoa harrastavalle Tepolle. Mukana juonessa oli huippukokki Kari Aihinen.
Teppo saapui Aihisen omistamaan ravintola Rosteriin siskonsa Marjon kanssa. Hän ei tiennyt, että kaikki heidän syömänsä ruoat olivat hänen itse valmistamiaan. Ernest Lawson oli käynyt etukäteen hakemassa ruoat Tepon pakastimesta.
Aihisen tehtävänä oli lämmittää ruoat ja asetella ne tarjolle.
– Alkuruoka tehdään Tepon graavaamasta lohesta, Aihinen suunnitteli.
LUE MYÖS: Kari Aihinen vierailee Huumassa – näin hänen lapsensa reagoivat yllättävään kutsuun: "He kysyivät heti kaksi kysymystä"
– Ei ikinä arvaisi, että tämä on pakasteesta tullut, Lawson totesi ruokia katsellessaan.
Teppo ei huomannut syömässään ruoassa mitään erikoista, vaan kehui sitä vuolaasti.
– En ole parempaa lounasta syönyt, hän ylisti.