Tanja löysi kadoksissa olleen innostuksen ruoanlaittoon.
Huippukokki Kari Aihinen tapaa Kaappaus keittiössä -ohjelmassa Kangasalla asuvan Tanjan, joka ei ole vuosiin ollut kiinnostunut ruoanlaitosta. Aihisen tavoitteena on saada pussikeitoilla elävän Tanjan ruokavalioon lisää oikeaa ruokaa, josta saisi energiaa ja elämäniloa.
Tanjan intohimoinen sambaharrastus inspiroi Aihista suunnittelemaan värikkäitä ruokia. He käyvät kauppahallissa tutustumassa tuoreisiin raaka-aineisiin ja loihtivat piknikillä viiden ruokalajin aterian.
LUE MYÖS: Huippukokki rohkaisi ruoanlaittoa pelänneen Jessican kokkamaan: "Ei jännitä, jos joku tulee meille syömään"
Tanja kertoo yllättyneensä ruoanlaiton helppoudesta.
– Olen huomannut, ettei ruoanlaitto ole vaikeaa. Näköjään osaan tehdä itse lempiruokiani. Olen positiivisesti yllättynyt.
Kun Aihinen saapuu tarkastuskäynnille kolmen kuukauden kuluttua, Tanjan ruokailutottumukset ovat muuttuneet täysin. Jääkaappi ei enää ammota tyhjyyttään
– Jääkaappi ei ole koskaan ollut näin täynnä, hän iloitsee.
Säännöllinen ruokailu on palauttanut Tanjan näläntunteen ja auttanut häntä voimaan paremmin.
– Lounas ei enää jää väliin, hän vakuuttaa.