Koululaiset antoivat rehellisen mielipiteensä uusista sketsihahmoista: "Ensin luulin, että nämä ovat ihan huonoja"

Nämä Putouksen sketsihahmot vetosivat lapsiraatiin - 7-vuotiaat Kaarlo ja Lilian paljastavat suosikkinsa Töllötuomareille 11:13
Töllötuomareiden vieraana ovat 7-vuotiaat Lilian ja Kaarlo, jotka arvioivat tämän vuoden Putouksen sketsihahmot

Seitsemänvuotiaat Kaarlo ja Lilian vierailevat Töllötuomareiden uudessa jaksossa arvioimassa Putouksen sketsihahmot.

Putous-ohjelma kerää lauantai-iltaisin kotisohville koko perheen ja erityisesti perheen pienimpien suosikkiosio ohjelmassa on sketsihahmokilpailu. Tänä vuonna ohjelmassa nähdään kuusi sketsihahmoa: Kari Varaani, Rekka-Liisa, Aki, Matti McConaughey, Baby Burn ja VV Lahtinen.

Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula kertovat yhteistuumin, että heidän suosikkihahmokseen ensimmäisten jakson perusteella nousi Matti McConaughey. Tämän viikon Töllötuomareissa nähdään kaksi vierailevaa tähteä, 7-vuotiaat Kaarlo ja Lilian, joilla on puolestaan ihan eri suosikkihahmot.

Lapsiraadin vakuuttivat erityisesti ne hahmot, joilla on hyvä ja tarttuvat hokema. Kaarlo ja Lilian ovat seuranneet Putousta jo useamman kauden ajan ja heillä on selvä näkemys, miltä tämän vuoden sketsihahmot vaikuttavat.

– Minun mielestäni nämä ovat tosi paljon paremmat kuin viime vuonna, Kaarlo kertoo.

– Ensin luulin, että nämä ovat ihan huonoja, mutta sitten kun näin kaikki, ne alkoivat olla parempia ja parempia, Lilian jatkaa.

Yllä olevalla videolla Kaarlo ja Lilian antavat arvionsa tämän vuoden Putous-sketsihahmoista ja paljastavat suosikkinsa. Lapsikaksikko antaa myös suoran mielipiteensä, oliko hyvä uudistaa sketsihahmokisaa niin rohkeasti

Töllötuomareiden jaksossa pohditaan myös, mikä vaikutus Levyraadilla on presidentinvaaleissa:

Putous lauantaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Töllötuomareiden kaikki jaksot löydät MTV Katsomosta!

Lue myös:

    Uusimmat