Näin lapsiraati reagoi Putouksen sketsihahmoihin – 7-vuotiaat Kaarlo ja Lilian paljastivat suosikkinsa

Nämä Putouksen sketsihahmot vetosivat lapsiraatiin - 7-vuotiaat Kaarlo ja Lilian paljastavat suosikkinsa Töllötuomareille 11:13
Töllötuomareiden vieraana ovat 7-vuotiaat Lilian ja Kaarlo, jotka arvioivat tämän vuoden Putouksen sketsihahmot

Töllötuomarit saivat kaksi arvovaltaista vierasta uusimpaan jaksoonsa.

Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula käyvät läpi viikoittain läpi suurimmat tv-puheenaiheet ja sukelletaan pintaa syvemmälle tv-ohjelmien kulisseihin. Uusimmassa jaksossa pureudutaan Putous-ohjelman sketsihahmoihin. 

Töllötuomarit eivät arvioineet sketsihahmoja kahdestaan, vaan he kutsuivat avukseen ohjelman todelliset asiantuntijat ja Putous-fanit Kaarlon, 7, ja Lilianin, 7. 

Lapsiraati arvioi reippaasti jokaisen uuden sketsihahmon. Osa hahmoista sai lapset nauramaan, mutta osasta lapsikaksikko ei ainakaan vielä innostunut.

Kaarlon ja Lilianin vakuuttivat juuri ne hahmot, joilla oli hyvä ja tarttuva hokema.

– Kun hahmo näytettiin, niin sillä oli hyviä vitsejä, Kaarlo kommentoi erästä hahmoa.

Tänä vuonna Putouksessa kilpailee kuusi sketsihahmoa: Kari Varaani, Rekka-Liisa, Aki, Matti McConaughey, Baby Burn ja VV Lahtinen.

Yllä olevalla videolla Kaarlo ja Lilian antavat arvionsa tämän vuoden Putous-sketsihahmoista ja paljastavat tämänhetkiset suosikkinsa. Lapsikaksikko antaa myös suoran mielipiteensä, oliko hyvä uudistaa sketsihahmokisaa tänä vuonna

Töllötuomareiden jaksossa pohditaan myös, mikä vaikutus Levyraadilla on presidentinvaaleissa:

Putous lauantaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Töllötuomarit MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat