Srilankalainen teini, 17, halusi vahvempia orgasmeja: 20-senttinen johto ei ollut paras apuväline – kova kipu vei sairaalaan

Näin mystinen eturauhanen löytyy 2:10
KATSO MYÖS. Eturauhasen stimulointi voi tuoda suurta nautintoa. Katso videolta, mistä eturauhanen löytyy!

Srilankalaisen teinipojan kotikonsti orgasmin vahvistamiseksi vei hänet sairaalaan.

Srilankalaisten lääkärien kirjoittama tapausraportti kertoo 17-vuotiaasta teinipojasta, jonka masturbaatiotekniikka osoittautui turhan kivuliaaksi. Tapausraportti esiteltiin Psychiatry Research Case Reports -julkaisussa, ja siitä uutisoi muun muassa Daily Mail

Tapausraportissa kerrotaan, että 17-vuotiaalle oli kehittynyt fetissi, jonka seurauksena hän työnsi sähköjohtoja virtsaputkeensa voimistaakseen orgasmejaan. Kohtalokkaalla kerralla hän kuitenkin työnsi 20-senttisen johdon liian syvälle, ja se jäi jumiin hänen penikseensä. Seurauksena oli äärimmäinen kipu hänen yrittäessään virtsata. 

johto1
Lääkärit poistivat johdon pojan virtsaputkesta.

Kun kipu yhdeksän päivän jälkeen oli levinnyt ja muuttunut sietämättömäksi hänen alavatsassaan, poika vihdoin hakeutui sairaalaan.  Meni kuitenkin pari päivää ennen kuin poika myönsi lääkäreille, mitä oli tapahtunut. 

Virtsarakon tähystyksessä selvisi, että johdon päälle oli alkanut jo kertyä valkoista kerrostumaa. Lääkärien piti poistaa johto kirurgisesti. Johto saatiin onnistuneesti pois, eikä pojalle tullut komplikaatioita.

Tapa oli jatkunut jo kaksi vuotta

Teini myönsi, että johtotapa oli jatkunut jo kaksi vuotta, mutta aina aiemmin hän oli onnistunut poistamaan johdon virtsaputkestaan itse. Johtojen lisäksi hän oli työntänyt virtsaputkeensa hakaneuloja. Tavan hän oli oppinut seksuaaliseen stimulaatioon erikoistuneesta sovelluksesta. 

johto2
Virtsaputken tähystyksen aikana otettu kuva paljasti johdon päälle kertyneen valkoisen kerrostuman.

Poika kertoi masturboivansa jopa kolmesti päivässä, eikä kyennyt hillitsemään halujaan. Hänet ohjattiin psykiatrin arvioitavaksi. Psykiatrinen arviointi ei paljastanut mielenterveysongelmia, mutta potilaalla havaittiin jonkinlaista ahdistusta sosiaalisten ja romanttisten suhteiden solmimisessa.

Potilaalle suositeltiin terapiaa, mutta yhteys potilaaseen katosi hänen poistuttuaan sairaalasta. Lääkäreillä oli potilaan ja hänen isänsä lupa tapausraportin kirjoittamiseen.

Tapaus ei ole ainoa laatuaan. Vuonna 2021 kerroimme, kuinka 15-vuotias teinipoika työnsi virtsaputkeensa USB-kaapelin mitatakseen peniksensä pituuden sekä samalla tyydyttääkseen itseään. Kokeilu ei päättynyt kovin hyvin, sillä kaapeli jäi jumiin siinä olleen solmun vuoksi.

Esineiden työntäminen siittimen läpi kulkevaan virtsaputkeen, niin kutsuttu "sondaus", tuo osalle miehistä seksuaalista nautintoa, mutta lääkärit varoittavat, että se voi johtaa esimerkiksi vakaviin infektioihin. Siksi kannattaa toimia asiaan tarkoitetuilla puhtailla välineillä, joita myydään esimerkiksi seksikaupoissa.

Katso myös: Mikä on fetissi?

Onko mieltymys isoihin rintoihin tai jättipenikseen fetissi? 1:39
Onko mieltymys isoihin rintoihin tai jättipenikseen fetissi?

Lue myös:

    Uusimmat