Kovalainen manasi taktiikkaansa

Renault-kuljettaja Heikki Kovalainen harmitteli Belgian GP:n jälkeen väärää taktiikkaa. Kovalainen vieraili varikolla vain kerran kilpailun aikana, kun olisi pitänyt käydä kaksi kertaa. Tuloksena oli kahdeksas sija.

- Tänään tuntui siltä, että puolet kilpailusta katselin vain autoni peilejä. Silloin kun radalla oli tilaa sekä edessä että takana, auto oli raskaan bensalastin takia niin painava, että en pystynyt sellaisiin kierrosaikoihin, joilla olisimme saaneet taktiikkamme toimimaan. Ollakseni rehellinen, erilaisella taktiikalla olisimme tänään saavuttaneet paremman lopputuloksen. Auto oli nimittäin ehdottomasti nopeampi ja kilpailukykyisempi, kuin mitä tulosten perusteella voisi olettaa, Kovalainen mietti.

Kovalainen tunnusti, ettei riskinotto tällä kertaa onnistunut, vaikka onnistui startissa nousemaan yhdeksännestä ruudusta kuudenneksi.

- Otin erittäin hyvän lähdön, mutta aika pian huomasin pelkästään puolustavani sijoitustani. Siinä oli useampia läheltä piti -tilanteita, mutta mieluummin olisin niissä hyökkäävänä kuin puolustavana osapuolena, Kovalainen sanoi.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat