- valkohomejuustoa
- Brunberg -lakritsaa
- broilerin jauhelihaa
- 3 porkkanaa
- 2 päärynää
- minttujäätelöä
Harri Syrjäsen ja Krista Järvisen menu:
Valkohomejuustoa ja lakritsikastiketta
- 1 pussi lakritsia
- 1 dl valkoviiniä
- 2 rkl Cointreau -likööriä
- 1 dl vettä
Laita kaikki ainekset kattilaan. Keitä hiljalleen 19 min. Tarjoile valkohomejuuston kanssa.
Päärynä-porkkanarösti
- 1 porkkana
- 1 päärynä
- 1 peruna
- 1 kananmuna
Raasta ainekset ja purista kuiviksi. Lisää yksi kananmuna. Paista pannulla kypsäksi ja rapeaksi.
Jäätelökääretorttu
- 1 dl sokeria
- 2 munaa
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl kaakaojauhetta
- 2 rkl lakritsia
- 1 dl jäätelöä
Vaahdota sokeri ja munat. Lisää joukkoon vehnäjauho ja kaada pellille. Paista uunissa 200 c:ssa 8 minuuttia. Täytä jäätelöllä ja lakritsilla. Rullaa tortuksi.
Broileri-yllätys
- 200 g broilerin jauhelihaa
- 50 g valkohomejuustoa
- 1/2 päärynä
- 1 rkl ruohosipulia
- 1 muna
- loraus kermaa
Tee jauhelihasta massa ja lisää muna, kerma sekä ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Tee mureke ja täytä juustolla sekä päärynällä. Paista uunissa 200 c:ssa 18 minuuttia.