Kuin ilmetty Madonna! Hanna Sumari räväytti halloween-juhlissa – somessa ylistetään: "Olet upea"

Hanna Sumari kertoo erityisen muiston Suomen kaunein koti -ohjelmasta 0:53
Hanna Sumari kertoo erityisen muiston Suomen kaunein koti -ohjelmassa.

Hanna Sumari pukeutui Madonnaksi halloween-juhlissa.

Maikkarin Suomen kaunein koti -ohjelmaa tähdittävä juontaja ja toimittaja Hanna Sumari osallistui Tuplakääk-podcastin järjestämiin halloween-juhliin viime viikonloppuna. Hollywoodin julkkisjuoruihin perustuvaa podcastia luotsaa hänen tyttärensä Kirsikka Simberg yhdessä Enni Koistisen kanssa. 

Juhlien teemana oli famous, joten Sumari haki inspiraatiota pop-kuningattaresta.

Valitsin Madonnan, koska ollaan molemmat synnytty vuonna 1958. Oli aivan sairaan hauskaa! Totesin et tarviin elämääni paljon hauskoja juhlia, ihmisiä joilla on avoin, salliva ja utelias mieli, yelistä hilpeyttä ja lepoa, Sumari kirjoittaa lopuksi kiittää kanssajuhlijoita sekä illan järjestäjiä Kirsikkaa ja Enniä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sumarin halloween-tyyliä ylistetään vuolaasti Instagramissa.

– Upea, näyttelijä Anna-Maija Tuokko kirjoittaa.

– Äiti, Simberg kirjoitti englanniksi ja lisäsi liekkiemojin.

– Olet upea, Sergey Hilman ylistää.

Simbergin ja Koistisen Tuplakääk-podcast on noussut suureen suosioon. Ystävykset muistelivat MTV Uutisten haastattelussa reilu vuosi sitten podcastin saaneen alkunsa kuusi vuotta sitten. Ystävykset pyörittelivät erilaisia aihealueita, mutta kiinnostus Hollywood-juoruihin yhdisti heitä ja niin syntyi Tuplakääk.

– Me olimme Kirsikan sohvalla, keksimme saman tien nimen, otettiin puhelin käteen ja äänitettiin ensimmäinen jakso, Koistinen kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat