Kuka hurmaa tanssilla ja kenelle peltotyöt ovat romantiikkaa? Rakkautta etsivät maajussit vastaavat kiperiin lemmenkysymyksiin

Rakkautta etsivät maajussit vastaavat kiperiin romantiikkakysymyksiin 2:47
Videolla: Rakkautta etsivien maajussien vastaukset romantiikka

Vuoden 2024 Maajussille morsian -ohjelman tähdet saivat vastata MTV Uutisten tiukkaan romantiikkatenttiin.

Tänä syksynä suomalaiset saavat jälleen seurata, kun maajussit ympäri Suomen etsivät rakkautta rinnalleen ohjelmassa Maajussille morsian. Sarjaa juontaa tuttuun tapaan Vappu Pimiä.

Pääsarjassa puolisoa etsivät Pekka, Sami, Milla sekä Samuli. Heidän lisäkseen MTV Katsomossa esitettävässä Maajussille morsian: Kaikki tarinat  -sarjassa nähdään Jennin, Harrin, Teemun sekä Atson edesottamukset rakkauden saralla. 

MTV Uutiset tiedusteli maajusseilta ohjelman pressitilaisuudessa kiperiä, romantiikkaan liittyviä kysymyksiä. Maajussit saivat muun muassa vastata siihen, millä keinoin heidät itsensä hurmataan. 

– Se on hyvä kysymys, kun minusta tuntuu, etten ole ikinä hurmannut ketään. Mutta toivoisin, että minulla olisi joskus huumori sillä tasolla, että se olisi hauskaa muistakin, kuin minusta itsestäni. Se voisi olla yksi, naureskeli maajussi-Samuli. 

– Jaa, en kai minäkään voi oikeastaan muuta olla, kuin se, mitä minä olen. Se sitten riittää mihin riittää, maajussi-Harri ujosteli. 

Yllä olevalta videolta näet kokonaisuudessaan sen, millaisia hurmauskeinoja maajusseilla on, miten heidät itsensä hurmataan ja mikä on heidän rakkaudenkielensä – entä kenen hurmauskeino on tanssi sekä ruoka, ja kuka syttyy yhteisistä askareista.

Lue myös:

    Uusimmat