Kuningatar Camillan taskussa kulkee edelleen ikoninen suomalaislaite

Camillan ex-puoliso keskeytti Charlesin hääpuheen julkealla kommentilla 1:58
Videolla: Camillan ja Charlesin häissä oli monta erikoista piirrettä.

Kuningatar Camillan poika Tom Parker Bowles kertoo, että hänen äidillään on taskussaan suomalainen Nokia-puhelin.

Kuninkaallisten puhelimista ei turvallisuussyiden vuoksi ole tapana kertoa liiemmin julkisuuteen. Kuningatar Camillan poika Tom Parker Bowles, 49, teki kuitenkin taannoin harvinaisen paljastuksen äitinsä puhelinkäyttäytymisestä ja kertoi, ettei kuningattarella ole taskussaan älypuhelinta, vaan vanhanaikainen Nokian näppäinpuhelin.

The Timesin mukaan Parker Bowles kertoo Woman & Home -lehden haastattelussa, että hänen perheellään on yhteinen ryhmä WhatsApp-pikaviestipalvelussa. Parker Bowlesin mukaan kuningatar Camilla ei kuitenkaan kyseiseen WhatsApp-ryhmään kuulu.

– Minulla, lapsillani, siskollani ja serkuillani on (yhteinen WhatsApp-ryhmä). Mutta äitini käyttää edelleen vanhanaikaista Nokia-puhelinta, joten hän ei ole ryhmässä. Luulen, että se johtuu turvallisuussyistä, Parker Bowles sanoo haastattelussa.

Parker Bowlesin mukaan kuningatarta on ylipäätään vaikeaa tavoittaa puhelimitse, sillä tällä on paljon työkiireitä. Näin ollen hän kertookin saavansa usein tietää uutisista, mitä hänen äitinsä parhaillaan puuhaa.

– Hän tekee paljon enemmän töitä. Hän on aina tehnyt melko paljon töitä, joten asia menee edelleen niin, että soitan äidilleni, hän ei vastaa, katson televisiosta ja huomaan, että aha, hän on Jerseyssä, Parker Bowls kertoo.

The Timesin mukaan kuninkaallisen perheen teknologiatottumukset eivät ole julkista tietoa. Lehti kertoo, että edesmenneen kuningatar Elisabetinon joskus sanottu omistaneen BlackBerry-puhelimen, joskin ylimääräisillä turvaominaisuuksilla varustettuna.

Lue myös:

    Uusimmat