Kuningatar Margareeta kotiutettiin sairaalasta – Tanskan hovilta lisätietoa kaatumisonnettomuudesta

Kuningatar Margareeta joutui sairaalahoitoon kaaduttuaan Fredensborgin linnassa.

Kruunustaan tammikuussa luopunut Tanskan kuningatar Margareetaon kotiutettu tänään perjantaina sairaalasta, Tanskan hovi tiedottaa verkkosivuillaan.

Torstaina 19. syyskuuta uutisoitiin, että kuningatar Margareeta oli joutunut keskiviikkoiltana sairaalahoitoon Fredensborgin linnassa sattuneen kaatumisonnettomuuden jälkeen. Margareetaa hoidettiin Kööpenhaminassa sijaitsevassa Rigshospitalet-sairaalassa, ja hänen kerrottiin voivan tilanteeseen nähden hyvin.

Nyt Tanskan hovi tiedottaa verkkosivuillaan, että kaatuminen aiheutti Margareetalle niskan nikamien vamman sekä vasemman käden murtuman.

Kaatumisen seurauksena kuningattaren vasen käsi on nyt kipsissä, ja hänen tulee käyttää tukikauluria tulevina kuukausina, hovi kertoo verkkosivuillaan.

– Kuningatar Margareeta on hyvillä mielin ja voi olosuhteisiin nähden hyvin, mutta tulee kuitenkin toipumaan pidemmän aikaa, tiedote jatkuu.

Pidempi toipumisaika tarkoittaa hovin mukaan sitä, ettei kuningatar tule vähään aikaan olemaan läsnä suunnitelluissa tilaisuuksissa.

Lue myös:

    Uusimmat