Kuopioon hyviä uutisia: HJK:n mestaruushaaveille kova kolaus

Tulosruutu: HJK:n vierailu Vaasaan päättyi pettymykseen

VPS ja HJK tasasivat pisteet jalkapalloliigan perjantai-illan myöhäisottelussa Vaasassa lukemin 1–1. Lopputulos tuskin miellytti kummassakaan leirissä, sillä se hiekoitti molempien tietä loppukauden kannalta. Eniten tasapelistä riemuittaneenkin tällä hetkellä Kuopiossa.

Voitolla HJK olisi noussut jakamaan jalkapalloliigan mestaruussarjan kärkipaikan KuPS:n kanssa, mutta tasapelin myötä HJK on tällä hetkellä kaksi pistettä kuopiolaisten perässä ottelun enemmän pelanneena. Näin ollen mestaruus on aiempaa vahvemmin KuPS:n käsissä.

VPS olisi kaivannut voiton, jotta haaveet viime vuoden pronssimitalin uusimisesta olisivat pystyneet edes jokseenkin realistisina.

Mahdollisuus mitaliin VPS:llä on edelleen, mutta vaasalaisten pitäisi voittaa loput kolme peliään ja kolmannella sijalla olevan Ilveksen puolestaan hävitä viimeiset neljä peliään. Lisäksi VPS:n pitäisi petrata maalieroaan parillakymmenellä maalilla. Välissäkin ovat haastamassa vielä SJK ja Haka.

Ottelu oli avauspuoliajan jälkeen HJK:n käsissä, kun Lee Erwin vei vieraat johtoon. Toisella puoliajalla VPS oli kuitenkin kuskin paikalla ja sai lopulta ansaitun tasoituksen, kun uransa ensimmäisen jalkapalloliigamaalin tehnyt Samuel Lindeman puski vaasalaisten osuman.

Lue myös:

    Uusimmat