Kylian Mbappe -hysteriaa! Supertähden paitamyynti sai systeemin sekaisin Madridissa

Kylian Mbappen siirto Real Madridiin on saanut seuran kannattajat hysterian valtaan. Ranskalaisen esittelytilaisuuteen on ollut 100 000 ihmisen jono ja sen lisäksi Mbappen pelipaidat ovat menneet kaupaksi kuin kuumille kiville.

EM-kisoista Ranskan kanssa välierissä tippunut Mbappe siirtyi Real Madridiin PSG:stä ilmaisella siirrolla. Vaikka hän ei ole vielä tehnyt yhtään virallista esiintymistä seurassa, viedään Mbappen nimellä varustetut pelipaidat käsistä. Toimitusaika on tuplasti normaalia pidempi.

– Suuren kysynnän vuoksi tuotteilla voi olla jopa 4–6 viikon toimitusviive. Kyse on Mbappe-malliston tilauksista, Real Madrid ilmoittaa verkkokaupassaan Marcan mukaan.

Espanjalaislehti kertoo, että Real Madridin verkkokauppa ei myöskään ole toiminut kunnolla ensimmäisenä päivänä, kun Mbappen pelipaita on tullut myyntiin. Jättimäinen kiinnostus povaa sitä, että Mbappen paita tulee rikkomaan kaikki myyntiennätykset.

Ranskalaistähti esiintyy ensimmäisen kerran Real Madridin faneille 16. päivä heinäkuuta. Liput tulivat myyntiin torstaina ja Aftonbladetin mukaan peräti 100 000 ihmistä jonotti saadakseen käsiinsä lippuja tapahtumaan.

Tapahtumassa on Mbappen esittelyn lisäksi luvassa paljon muutakin, sillä seura on kertonut järjestävänsä ilotulituksen. Sen lisäksi stadionilla esiintyy Mbappen lisäksi musiikkiartisteja.

Jos upotus ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä linkistä.

Kylian Mbappe pelasi EM-turnauksessa Ranskan hyökkäyksessä odotuksiin nähden alavireisesti, sillä hän viimeisteli vain yhden maalin. Välieräottelussa Espanjaa vastaan Mbappe syötti Randall Kolo Muanin johtomaalin, mutta ei onnistunut tekemään lisätehoja.

Mbappe on Transfermarktin mukaan yksi maailman kalleimmaksi arvioiduista pelaajista 180 miljoonan hintalapulla. Palkkaa hänelle maksetaan myös sen mukaan. Supertähden tarkka vuosiansio ei ole tiedossa, mutta espanjalaislehti AS:n mukaan Mbappe tienaa vuodessa noin 15 miljoonaa euroa, millä hän nousee seuran palkkakuninkaaksi.

Lue myös:

    Uusimmat