Kylian Mbappen asianajaja myöntää: Harrasti seksiä

Kylian Mbappen raiskausepäilyn pyörittely jatkuu, ja asiasta on tullut esiin uusia tietoja.

Real Madridin supertähden asianajaja paljasti, että Mbappe harrasti seksiä nuoren naisen kanssa vieraillessaan Tukholmassa. Asianajaja Marie-Alix Canu-Bernard kertoi myös nähneensä Mbappen ja naisen välista viestinvaihtoa, ja sen sävy oli hänen mukaansa ollut positiivinen. Mbappen leirin mukaan seksiä on harrastettu yhteisymmäryksessä.

Koko soppa käynnistyi alkuviikosta, kun ruotsalaismedia uutisoi, että Kylian Mbappea epäillään raiskauksesta Tukholmassa. Mbappe oli kahden yön vierailulla Ruotsin pääkaupungissa, ja sen seurauksena tutnematon nainen ilmoitti tulleensa raiskatuksi.

Viranomaiset ovat kertoneet, että raiskausasiassa on aloitettu esitutkinta, mutta he eivät ole maininneet ketään nimeltä. Ruotsalaismedia osaa kuitenkin kertoa, että epäilty on nimen omaan Kylian Mbappe.

Ruotsalaismedia on yrittänyt täyttää myös muut viranomaisten jättämät aukot parhaansa mukaan. Mbappen vierailut yökerhoissa ja yöpyminen hotellissa on raportoitu tarkkaan. Poliisien toiminta on myös ollut tarkassa syynissä, ja heidän on kerrottu kuljettaneen Mbappen hotellista nyyttejä, joiden arvellaan sisältäneen vaatteita.

Mbappe on kiistänyt epäilyt ja vihjaillut niiden olevan entisen seuransa PSG:n masinoimia. Mbappe vaatii PSG:ltä saatavia 55 miljoonaa euroa. Hän siirtyi ranskalaisseurasta viime kesänä Real Madridiin.

Real Madrid valitsi kaiken kohun keskellä Mbappen kuukauden pelaajaksi ja julkaisi valintansa torstaina.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

LÄHDE: RMC Sport

Lue myös:

    Uusimmat