Kym Marsh Elämä lapselle -konserttiin

Brittiläinen Kim Marsh saapuu ulkomaiseksi tähtivieraaksi Elämä lapselle -konserttiin 10. syyskuuta Helsingin Olympiastadionilla.

Kym Marshin ensimmäinen soolosinkku Cry on jo tuttu iso hitti suomalaisten radioasemien aalloilta. Briteissä sinkku debytoi kesäkuussa myyntilistallla sijalla 2. Kymin uunituore, Briteissä TOP10 -albumi, Standin Tall ulkaistaan Suomessa 8. syyskuuta.

Kym Marsh on tuttu kasvo Brittien poptaivaalta. Ahkeralla työllä ja päättäväisyydellä "tavallinen tyttö" Wiganista raivasi tiensä musiikkimaailmaan ja listoille jo 13-vuotiaana lasten esiintymiskisan kautta. Sittemmin vielä nuorella iällä, mutta jo kahden lapsen äitinä Kym voitti suuren tv-kykykilpailun, ja tie tähtiin oli auki erittäin suositun Hear Say -yhtyeen kanssa. Ensimmäinen pop idol-tyyppinen yhtye Hear Say valloitti saarivaltion täysin niin miljoonin levymyynnein kuin jättimäisin kiertueinkin, kunnes kaiken menestyksen huipulla Kym jätti yhtyeen ja ryhtyi rakentamaan soolouraa.

27-vuotiaan Kymin debyyttialbumi Standing Tall julkaistiin Briteissä elokuussa. Englannin TOP 10-levy on poikinut paikallisesti jo kaksi hittiä, ja nyt muu maailmakin heräilee Kymin tarttuviin popsävelmiin. Albumin tekijätiimi löytyi Norjasta Espen Lindin johdolla, ja osin kappaleet ovat myös Kymin omaa käsialaa.

Lue myös:

    Uusimmat