Lady Gaga kertoo, miksei oikaissut vuosia sitten huhuja, joiden mukaan hän on mies

Lady Gaga ottaa nyt kantaa vuosien takaisiin huhuihin.

Laulaja ja näyttelijä Lady Gaga, 38, joutui uransa alkutaipaleella sukupuoltaan koskevien spekulaatioiden kohteeksi. Tuolloin uumoiltiin, että Gaga saattaisi olla sukupuoleltaan mies tai intersukupuolinen. 

Gagalta yritettiin udella asiasta haastatteluissa. Esimerkiksi vuonna 2011 journalisti Anderson Cooper totesi haastatellessaan Gagaa 60 Minutes -ohjelmassa, että huhujen mukaan laulajalla on miehen sukuelin.

– Ehkä minulla on. Olisiko se niin kamalaa? laulaja vastasi tuolloin.

Cooper vastasi, että moni artisti julkaisisi vastaavanlaisessa tapauksessa tiedotteen, jossa kieltäisi huhut, mutta totesi Gagan vain hassuttelevan asian kanssa.

– Miksi helvetissä tuhlaisin aikaani ja antaisin lehdistötiedotteen siitä, onko minulla penis vai ei? Fanini eivät välitä, enkä välitä minäkään, Gaga sanoi tuolloin. 

Nyt, vuosia myöhemmin laulaja kertoo, miksei ottanut huhuihin aikoinaan kantaa. Hän puhui aiheesta Netflixin What’s Next? The Future With Bill Gates -ohjelmassa.

– Syy siihen, miksen vastannut kysymykseen, on se, etten tuntenut itseäni kyseisen valheen uhriksi. Ajattelin myös, että entäpä ne lapset, joita syytetään samasta, ja jotka ajattelevat, että minun kaltaiseni julkisuudenhenkilö on häpeissään asiasta, Gaga valotti ohjelmassa.

– Olen ollut tilanteissa, joissa huhun oikaiseminen ei ole ajanut muiden ihmisten hyvinvoinnin etua, hän jatkoi.

Lady Gaga kertoi olevansa tottunut siihen, että hänestä liikkuu toisinaan väärää tietoa. 

– Olen esiintyjä. Minusta se on jotenkin hassua.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat