Lähde: Coldplayn Chris Martin ja kihlattu Dakota Johnson ovat eronneet

Vuodesta 2017 yhtä pitäneiden Chris Martinin ja Dakota Johnsonin kerrotaan ajautuneen erilleen.

Juttua päivitetty 22.8.2024 klo 9.43: Lisätty juttuun nyttemmin tullut tieto, etteivät erohuhut pidä paikkaansa.

Vastikään Suomessa konsertoineen Coldplay-yhtyeen solisti Chris Martin ja hänen kihlattunsa, näyttelijä Dakota Johnson ovat Daily Mailin lähteen mukaan eronneet seitsemän vuoden yhdessäolon jälkeen. Johnsonin edustaja kuitenkin kiisti eroväitteet People-lehdelle vuorokautta myöhemmin. Hänen mukaansa huhut eivät pidä paikkaansa.

Daily Mailin lähteen mukaan Martin ja Johnson olisivat viime kuukausina yrittäneet saada suhteensa toimimaan – tuloksetta.

Heillä tulee aina olemaan rakkautta toisiaan kohtaan, mutta he ovat molemmat tulleet siihen tulokseen, ettei suhdetta voi ylläpitää pitkällä aikavälillä. He ovat molemmat kiireisiä ihmisiä, Chris on ollut Euroopassa Coldplayn kanssa ja heillä molemmilla on henkilökohtaiset prioriteetit, intohimot ja työsitoumukset, jotka eivät luonnollisesti kietoudu toisiinsa, lähde sanoo.

– He halusivat suhteensa toimivan, mutta niin ei ole käynyt, ja he ovat nyt hyväksyneet, että on parasta jatkaa eteenpäin, lähde jatkaa.

Daily Mailin mukaan Johnson valokuvattiin viime viikolla ilman kihlasormustaan.

Johnson on nähty kannustamassa Martinia Coldplayn keikoilla eri puolilla Eurooppaa. Hän oli kihlattunsa mukana myös Suomessa, kun Coldplay soitti neljä loppuunmyytyä konserttia Helsingin Olympiastadionilla heinäkuun lopussa.

Lue myös:

    Uusimmat