Lähde: Prinssi William teki jo linjauksen tulevien kruunajaistensa suhteen – ankara isku pikkuveli-Harrylle

Meghan ja Harry 23:39
Harry ja Meghan vs. brittihovi -saaga jatkuu – kenen uskottavuus on eniten koetuksella?

Lähteiden mukaan prinssi William on nyt jo päättänyt, ettei halua pikkuveljeään prinssi Harrya paikalle kruunajaisiinsa tulevaisuudessa.

Prinssi Williamin  ystävät kertovat lähteiden mukaan kuninkaallisen linjanneen jo nyt, ettei hän halua pikkuveljeään prinssi Harrya  paikalle kruunajaisiinsa, kun ne jonain päivänä tulevaisuudessa koittavat, kertoo Independent.

Asia ei luultavasti ole kovinkaan ajankohtainen, sillä mikään ei viittaa tällä hetkellä siihen, että valta olisi piakkoin vaihtumassa Isossa-Britanniassa. Huoli heräsi toki alkuvuodesta laajalti, kun prinssien isä kuningas Charles  ilmoitti saaneensa syöpädiagnoosin. Charles on kuitenkin esiintynyt aktiivisesti julkisuudessa pääsiäisestä lähtien ja vaikuttanut tilanteeseen nähden hyvävointiselta, vaikka hän jatkaa tiettävästi yhä syöpähoitojaan. 

Mikäli lähteiden tiedot Williamin sanomisista ja linjauksista pitävät paikkansa, ei veljesten tunnetusti hyvin huonoihin väleihin ole näkyvissä parannusta. Harryn ja Williamin välit ovat huonontuneet vuosi vuodelta siitä lähtien, kun Harry jätti vaimonsa herttuatar Meghanin  kanssa kuninkaallisen elämän taakseen vuonna 2020 ja pariskunta muutti Pohjois-Amerikkaan. 

Sittemmin Harry on Meghanin kera useaan otteeseen avautunut julkisesti kuninkaallisen elämänsä vaikeuksista sekä kuninkaallisen perheenjäsenten väleistä. 

Prinssi William oli ystävänsä mukaan todennut isänsä Charlesin kruunajaisten jälkeen toukokuussa 2023 haluavansa omien kruunajaistensa jonain päivänä "näyttävän ja tuntuvan erilaisilta". Tämä ajatus pitää sisällään myös sen, ettei William halua Harrya kruunajaisiinsa. 

– He ovat etääntyneet, mikä on äärimmäisen surullista, lähde kertoo. 

Prinssi William on seuraavana kruununperimysjärjestyksessä isänsä Charlesin jälkeen. Williamin jälkeen seuraavana järjestyksessä on hänen esikoisensa, 11-vuotias prinssi George. Harry on kruununperimysjärjestyksessä viidentenä Williamin lasten jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat