Lähde: Sarah Fergusonin rintasyöpäleikkaus kesti kahdeksan tuntia – oli useita päiviä intensiivisessä hoidossa

Yorkin herttuattaren Sarah Fergusonin rintasyöpädiagnoosista uutisoitiin kesäkuun lopussa. 

Yorkin herttuatar Sarah Ferguson, 63, kävi läpi kahdeksantuntisen rintasyöpäleikkauksen. Asiasta kertoi Daily Mailille Fergusonin läheinen ystävä. Fergusonin diagnoosista ja leikkauksesta uutisoitiin 26. kesäkuuta. 

Operaatiossa Fergusonilta poistettiin toinen rinta King Edward VII -sairaalassa Lontoossa. Leikkaus sujui onnistuneesti, ja sen jälkeen hän vietti leikkauksen jälkeen sairaalassa useita päiviä. 

Fergusonin tiedottaja kertoi Mirrorille, että Fergusonin rintasyöpä diagnosoitiin varhaisessa vaiheessa rutiiniseulonnassa. 

Herttuattaren ystävä kertoi 1. heinäkuuta Daily Mailille, että Ferguson kokee olevansa onnekas, kun on elossa. Toinen hänelle läheinen lähde kertoi Daily Mailille, että hän toipuu hyvin ja on luvannut käyttää kokemustaan auttaakseen 50-70-vuotiaita naisia näkemään säännöllisen rintojen tarkastuksen tärkeyden. 

Fergusonilla on ex-miehensä prinssi Andrew'n  kanssa kaksi tytärtä: prinsessa Beatrice, 34, ja prinsessa Eugenie, 33. Eugenie sai 30. toukokuuta toisen lapsensa puolisonsa  Jack Brooksbankin kanssa. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat