Sarah Ferguson paljastaa: Näin kuningatar Elisabetin corgeja juhlistetaan kansainvälisenä koiranpäivänä

Sarah Ferguson huolehtii edesmenneen kuningatar Elisabetin koirista ex-aviomiehensä prinssi Andrew'n kanssa.

Edesmenneen kuningatar Elisabetin corgeista, Sandystä ja Muickista huolehtiva Yorkin herttuatar Sarah Ferguson julkaisi Instagramissaan suloisen kuvan kuninkaallisista koirista.

Julkaisussaan Ferguson toivottaa seuraajilleen iloista kansainvälistä koiranpäivää, ja kertoo, kuinka Sandyä ja Muickia muistetaan juhlapäivän kunniaksi.

Kansainvälistä koiranpäivää juhlistettiin maanantaina 26. elokuuta. Kuvassa ”Fergie” makoilee nurmikolla yhdessä suloisten corgiensa kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Toivotan teille ja kaikille teidän karvaisille kavereillenne iloista koirien päivää, Ferguson kirjoittaa julkaisussaan.

– Kaikesta siitä kiistämättömästä rakkaudesta, lojaaliudesta sekä ilosta, jota he tuovat elämäämme, Sandy ja Muick saavat tänään ylimääräisen herkun heidän erityisenä päivänään!

People uutisoi syyskuussa vuonna 2022, kuningatar Elisabetin kuoleman jälkeen herttuattaren ja hänen ex-aviomiehensä, Yorkin herttua prinssi Andrew'n ottavan tämän koirat hoidettavakseen.

Ferguson, prinssi Andrew ja heidän tyttärensä, prinsessa Beatrice ja prinsessa Eugenie lahjoittivat Sandyn ja Muickin alun perin kuningatar Elisabetille vuonna 2021.

Fergie paljasti Peoplelle viime vuonna kuninkaallisten koirien hoitamisen olevan herttuattarelle hieman stressaava tehtävä.

– Ne ovat kansallisaarteita, joten aina, kun ne jahtaavat oravaa, alan panikoimaan, Ferguson paljasti.

Hänen mukaansa Sandy ja Muick tuovat hänelle paljon iloa ja kertoo uskovansa, että kun koirat haukkuvat ikään kuin ilman syytä, niin kuningatar on jotenkin läsnä. Hän kertoo nauttivansa suuresti ajasta koiriensa kanssa.

– Ne ovat kanssani paljon ja pitävät minua erittäin hauskana, Ferguson sanoi.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat