Lähde: tämän takia Zac Efron vietiin uima-altaasta sairaalaan Ibizalla

Näyttelijä Zac Efron joutui edustajansa mukaan sairaalaan ”pienen uintisattumuksen” takia Ibizalla, Espanjassa, 2. elokuuta. Lähde on kertonut Peoplelle, että tähti vietiin tarkistukseen, koska hän nielaisi sukeltaessaan vettä keuhkoihinsa. 

Näyttelijä Zac Efron, 36, joutui sairaalaan 2. elokuuta Ibizalla, Espanjassa. Hänen edustajansa kertoi tuolloin, että tähti vietiin sairaalaan ”pienen uintisattumuksen” myötä ja että hänet vietiin sinne vain varotoimenpiteenä. Hän löytyi tiettävästi Ibizalla sijaitsevan huvilan uima-altaasta kahden työntekijän toimesta, jotka sitten vetivät hänet vedestä.

5. elokuuta lähde kertoi Peoplelle, että Efron nielaisi vettä keuhkoihinsa, kun hänen rintakehänsä osui altaan pohjaan sukelluksen jälkeen. Huvilan turvamiehet auttoivat näyttelijän pois vedestä, kun hän näytti hätääntyneeltä. 

Lähteen mukaan Efron oli hetkellisesti sekaisin, ja siksi hänet vietiin varmuuden vuoksi sairaalaan. Siellä hänen rintakehänsä röntgenkuvattiin, jotta voitiin varmistua siitä, ettei keuhkoihin ollut jäänyt vettä. 

Efron sai lääkärinlausunnon muutamassa tunnissa, mutta hän päätti jäädä vielä sairaalaan, kunnes häntä seuranneet paparazzit olivat poistuneet. 

Näyttelijä lomaili huvilalla ystäviensä kanssa. 

3. elokuuta Efronin edustaja kertoi Peoplelle tähden olevan kunnossa. Myös Efron itse kertoi Instagramissa kaiken olevan kunnossa. 

Efronin uusin elokuva A Family Affair julkaistiin Netflixissä kesäkuussa. Mukana ovat myös Nicole Kidman  ja Joey King.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat