Zac Efron joutui sairaalaan Ibizalla

Näyttelijä Zac Efron vietiin varotoimenpiteenä sairaalaan, kun kaksi hotellin työntekijää löysivät hänet uima-altaasta Ibizalla, Espanjassa. Hänen kerrotaan kuitenkin voivan nyt hyvin.

Näyttelijä Zac Efron, 36, vietiin sairaalaan perjantai-iltana 2. elokuuta "pienen uintisattumuksen" seurauksena Espanjassa, hänen edustajansa kertoi TMZ:lle lauantaina 3. elokuuta. 

Tähti löytyi tiettävästi Ibizalla sijaitsevan huvilan uima-altaasta kahden työntekijän toimesta, jotka sitten vetivät hänet vedestä. On epäselvää, kärsikö Efron lääketieteellisestä hätätilanteesta vai oliko hän hukkumisvaarassa. Tarkkoja yksityiskohtia koettelemukseen liittyen ei ole julkistettu.

Efronin edustaja kuitenkin kertoi TMZ:lle, että Efron vietiin sairaalaan vain varotoimenpiteenä.

Näyttelijän kerrotaan päässeen sairaalasta lauantaiaamuna ja voivan nyt hyvin. Hän ei ole kirjoittanut tapauksesta ainakaan tähän mennessä mitään sosiaalisessa mediassa.

Vaikuttaa siltä, että Efron lähti Espanjaan, koska hän oli jo Euroopassa Pariisin vuoden 2024 olympialaisten takia. Hänet nähtiin osallistumassa kisojen avajaisseremoniaan 26. heinäkuuta. Hän jakoi tuolloin kuvan itsestään poseeraamassa Seine-joen edustalla.

Efron on myös ystävystynyt olympiavoittaja, voimistelija Simone Bilesin, 27, kanssa. Sen jälkeen, kun Yhdysvaltojen olympiatiimi voitti kultamitalin voimistelun joukkuevoimistelun finaalissa aiemmin tällä viikolla, Efron ylisti Bilesia Instagramin tarinat-osiossa. 

– Niin uskomattoman ylpeä sinusta Simone Biles, Efron kirjoitti. 

Kaksikko tapasi toisensa jo vuoden 2016 olympialaisissa Rio de Janeirossa, kun Biles tunnusti, että hän ja hänen ystävänsä olivat Efronin suuria faneja.

Efron on näytellyt muun muassa elokuvissa A Family Affair (2024), The Iron Claw (2023) ja High School Musical (2006).

Lähde: Page Six, TMZ

Lue myös:

    Uusimmat