Lähteet: Harryn kohukirjan julkaisu on kuormittanut Williamin ja Catherinen avioliittoa – prinsessa suuttui miehelleen erityisesti yhdestä asiasta

Lähteiden mukaan prinssi Harryn Spare-kirjan julkaisu olisi aiheuttanut kitkaa prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen välille.

Prinssi Harryn alkuvuodesta julkaistu Spare-elämäkerta (suom. Varamies) on herättänyt runsaasti kohua paljastuksillaan ympäri maailman. Kirjassaan Harry avautuu kuninkaallisen elämänsä hankaluuksista ja kertoo useista julkisuudelta aiemmin piillotetuista yksityisistä tapahtumista kuninkaallisten perheenjäsenten välillä. 

Kirjassaan Harry kertoo muun muassa useista isoveljeensä prinssi Williamiin ja prinsessa Catherineen liittyvistä tapahtumista, jotka ovat olleet kuninkaalliselle pariskunnalle kaikkea muuta kuin mairittelevia. Harry muun muassa kertoo kirjassaan Catherinen ja Harryn vaimon Meghanin välille syttyneestä riidasta sekä kuinka Catherinen ja Williamin mielestä Harryn takavuosien suurimman skandaalin aiheuttanut natsipuku olisi ollut huvittava valinta naamiaisasuksi

Kuninkaallisille tuttuun tyyliin brittihovin jäsenet eivät ole kommentoineet kirjaa millään tavalla tai osoittaneet julkisesti tietävänsä edes sen olemassaolosta. OK!:n lähteiden mukaan tilanne olisi kuitenkin hiertänyt Catherinen ja Williamin parisuhdetta alkuvuoden ajan, ja sisäpiiriläisten mukaan Catherine olisi ollut "yhä järkyttyneempi" sekä vihainen Williamille siitä, ettei tämä ole kommentoinut kirjaa mitenkään. 

– Katen mielestä Williamin olisi pitänyt puolustaa häntä enemmän. Mutta Williamin ja palatsin mielestä parasta on olla sanomatta mitään, kertoo Radarin lähde. 

Catherine ja William edustavat aina julkisesti hyvin tyynen sekä tyytyväisen oloisina, mutta sisäpiiriläisten mukaan pariskunnan riidat voivat äityä hyvinkin tulisiksi suljettujen ovien takana. 

Prinssi Harryn paljastusten kuninkaallisesta perheestä on kerrottu jäädyttäneen kuninkaallisista velvollisuuksistaan vuonna 2020 vetäytyneen Harryn ja muiden kuninkaallisten välejä merkittävästi. Harry ja Meghan vahvistivat edustajansa kautta maaliskuussa saaneensa kutsun kuningas Charlesin kruunajaisiin 6. toukokuuta, mutta toistaiseksi ei ole tietoa siitä, ovatko he osallistumassa tilaisuuteen.

Lue myös:

    Uusimmat