Lähde: Kuningas Charles patisti prinsessa Catherinen epämukavaan tilanteeseen – soitti Meghanille

Meghan ja Harry 23:39
Harry ja Meghan vs. brittihovi -saaga jatkuu – kenen uskottavuus on eniten koetuksella?

Lähteiden mukaan kuningas Charles olisi patistanut prinsessa Catherinen soittamaan herttuatar Meghanille loppuvuodesta 2023 julkaistun Endgame-kirjan aiheuttaman kohun myötä.

Vuoden 2023 marraskuussa julkaistiin kirjailija Omid Scobien prinssi Harrysta  sekä herttuatar Meghanista  kertova teos Endgame, joka herätti runsaasti kohua ilmestyessään. Kohuista suurin johtui kirjan hollantilaisesta ensipainoksesta, jossa kirjailija Scobien mukaan vahingossa nimettiin kuninkaalliset, jotka väitetysti olivat pohtineet Harryn ja Meghanin syntymättömän lapsen ihonväriä pariskunnan odottaessa esikoistaan. Painoksen mukaan kyseiset kuninkaalliset olisivat olleet Harryn isä kuningas Charles  ja käly prinsessa Catherine.

Harry ja Meghan vihjasivat ensi kerran Oprah Winfreylle  antamassaan haastattelussa vuonna 2021, että kyseinen kyseenalainen keskustelu olisi käyty suljettujen ovien takana, mutta eivät nimenneet kyseisiä kuninkaallisia tuolloin. 

Nyt useat kansainväliset kertovat In Touch Weekly -lehden lähteisiin nojaten, että kohun aikaan Catherine olisi ottanut puhelimitse yhteyttä Meghaniin "puhdistaakseen ilmaa". Syynä sille tosin oli lähteen mukaan Catherinen puolison prinssi Williamin  isän kuningas Charlesin suunnalta tullut painostus.

– Charles pakotti Catherinen rauhantekijäksi Williamin kieltäydyttyä. Hän suostui, sillä kuninkaallisessa perheessä Catherine on aina ottanut velvollisuutensa vakavasti – hän tekee, mitä käsketään, lähde kertoo. 

– Riidasta on tullut niin sopimaton ja se on lähtenyt käsistä tavalla, joka alkaa varjostaa Charlesin valtakautta sekä koko monarkiaa. Hän haluaa selvittää erimielisyydet lopullisesti. 

Vahvistettua tietoa siitä, että Catherine todella olisi soittanut Meghanille, ei ole. Mikäli näin tapahtui, olisi se yksi erittäin harvoista kerroista, kun kuninkaalliset puolisot olisivat olleet yhteydessä keskenään sen jälkeen, kun Harry ja Meghan vetäytyivät kuninkaallisesta elämästään vuoden 2020 alussa. 

Catherinen ja Meghanin viileistä väleistä on huhuiltu hyvin pitkään. Myös prinssiveljesten Williamin ja Harryn välit ovat tiettävästi erittäin huonot, eivätkä veljekset ole tavanneet toisiaan viime vuosien aikana kuin muutamaan otteeseen ollessaan samoissa merkittävissä kuninkaallisissa juhlatilaisuuksissa. 

Harry on tavannut isänsä Charlesin tiettävästi edellisen kerran kasvotusten alkuvuodesta, kun kuninkaan kerrottua julkisuuteen saamastaan syöpädiagnoosista Harry lensi Yhdysvalloista tapaamaan tätä Lontooseen. Tapaamisen on kerrottu kestäneen vain 45 minuuttia. Kun Harry vieraili vanhassa kotimaassaan uudemman kerran toukokuussa, ei Charlesilla tuolloin ollut lainkaan aikaa tavata poikaansa. 

Lähde: Marie Claire

Lue myös:

    Uusimmat