Lähteet: Prinsessa Anne kävi Meghanin kanssa merkitsevän keskustelun – jonka jälkeen tiesi täsmälleen, kuinka Harryn puolisolle kävisi hovissa

Meghan ja Harry 23:39
Videolla: Harry ja Meghan vs. brittihovi -saaga jatkuu – kenen uskottavuus on eniten koetuksella?

Kuninkaallisasiantuntija Neil Seanin mukaan prinsessa Anne yritti aikoinaan neuvoa herttuatar Meghania hoviin sopeutumisen suhteen. Väitteiden mukaan Anne tiesi välittömästi kyseisen keskustelun jälkeen, ettei näin tulisi käymään.

Jos joku brittihovissa osasi ennustaa sen, kuinka prinssi Harryn  puolison herttuatar Meghanin  tulisi käymään kuninkaallisissa piireissä, oli se kuninkaallisasiantuntija Neil Seanin mukaan prinsessa Anne, 74, kertoo Mirror. Kuninkaallisasiantuntija väittää Annen "tienneen aina", että Meghanin aika kuninkaallisissa piireissä tulisi olemaan hyvin lyhyt. 

Harry ja Meghan julkistivat seurustelusuhteensa vuoden 2016 marraskuussa ja kihlautuivat noin vuotta myöhemmin. Naimisiin ne menivät toukokuussa 2018, ja noin puolitoista vuotta myöhemmin alkuvuodesta 2020 he ilmoittivat vetäytyvänsä kuninkaallisista velvollisuuksistaan ja muuttavansa Pohjois-Amerikkaan. 

Annen kerrotaan aikoinaan koittaneen täsmentää Meghanille, että tämän tulisi suhtautua kuninkaallisuuteen työnä, eikä kuuluisana ihmisenä olemisena. Prinsessa Anne on vuosi toisensa perään kuninkaallisen perheen eniten työtä tekevä jäsen, joka suorittaa lähes vuosittain kirkkaasti muita kuninkaallisia enemmän työtehtäviä. 

Lähteiden mukaan Anne yritti auttaa Meghania ja neuvoa tätä siinä, kuinka hän voisi parhaiten lähestyä uutta asemaansa prinssi Harryn puolisona. Kuninkaallisasiantuntijan mukaan sisäpiirilähteet kertovat, että Meghan olisi "lähtenyt tapaamisesta mykistyneenä". 

– Erittäin hyvän lähteen mukaan Meghan Markle ei onnistunut lämpenemään prinsessa Annelle, ja Anne tiesi aina, että Meghanin aika Britannian monarkian maailmassa tulisi olemaan hyvin lyhyt, Sean kertoo.  

Prinsessa Anne on prinssi Harryn täti. Sean painottaa, että kuten isänsä, Harryn isoisä prinssi Philip, prinsessa Anne "ei hyväksy hölynpölyä". Anne oli Seanin mukaan painottanut Meghanille, että kyseessä on työ, johon saavutaan ajoissa, jota varten tehdään taustatyötä ja ylipäätään hoidetaan olemassa olevat velvollisuudet. 

– Hän huomautti myös, että missä tahansa hyväntekeväisyysjärjestössä onkin mukana, siihen on osallistuttava ja uppouduttava. 

Seanin mukaan herttuatar Meghan ei olisi kuitenkaan ottanut Annen neuvosta vaarin sinä aikana, kun hän teki töitä kuninkaallisena. Meghan toimi esimerkiksi Ison-Britannian kansallisteatterin National Theatren suojelijana, eikä tässä työssä Seanin mukaan ollut erityisen osallistuva. 

Vuoden 2023 toukokuussa Annen isoveljen kuningas Charlesin  kruunajaisissa nähtiin Charlesin kunnianosoitus ahkeralle työntekijälle Annelle. Tuolloin Annelle suotiin äärimmäisen arvovaltainen kuninkaan "virallisen henkivartijan" asema. 

Samana vuonna prinsessa Anne suoritti yhteensä 457 edustustehtävää. Aikoinaan Anne oli ansioitunut kilparatsastaja, joka edusti Isoa-Britanniaa myös vuoden 1976 olympialaisisssa.

Lue myös:

    Uusimmat