Kirja paljastaa prinsessa Catherinen ja Meghanin suhteen haastavimman hetken, jota seurasi koko maailma: "Vaikein asia, mitä hän oli koskaan joutunut tekemään"

Meghan ja Harry 23:39
Harry ja Meghan vs. brittihovi -saaga jatkuu – kenen uskottavuus on eniten koetuksella?

Robert Jobsonin uutuuskirjan mukaan prinsessa Catherinen mielestä kävely Windsorissa yhdessä Meghanin rinnalla kuningatar Elisabetin kuoleman jälkeen oli yksi hänen elämänsä haastavimmista hetkistä.

Kirjailija Robert Jobsonin odotettu tuore teos Catherine – Walesin prinsessa valottaa prinsessa Catherinen  elämää sekä ennen kuninkaalliseen perheeseen liittymistä että sen jälkeen. Kirja julkaistaan elokuun alussa, mutta otteita siitä on julkaistu jo runsaasti brittimedioissa. 

Kirjassa käydään läpi paljon Catherinen suhdetta kälyynsä herttuatar Meghaniin, joka on prinssi Williamin  veljen prinssi Harryn  vaimo. Jo useamman vuoden ajan lähteet ovat kertoneet, että Meghanin suhde Catherineen sekä Williamiin olisi ollut alusta lähtien vähintään varauksellinen, ja Williamin ilmaisseen huolensa Harryn ja Meghanin suhteen nopeasta etenemisestä. 

Aikojen saatossa nelikon välit toisiinsa huononivat entisestään. Jobsonin kirjassa kerrotaan Catherinen ja Meghanin suhteen "vaikeimman hetken" olleen Catherinen mukaan vuoden 2022 syyskuussa kuningatar Elisabetin  kuoleman jälkeen, kertoo Independent.

Tuolloin prinssi William halusi, että kuninkaallisen perheen jäsenet "näyttäisivät olevansa yhtä rintamaa" ja ehdotti, että hän, Catherine, Harry ja Meghan menisivät yhdessä katsomaan edesmenneen kuningattaren ja prinssiveljesten isoäidin muistoksi jätettyjä kukkakimppuja Windsorissa, sekä tervehtisivät paikalle saapuneita kansalaisia. 

– Catherine myönsi myöhemmin eräälle kuninkaallisen perheen jäsenelle pariskunnan välien olleen niin pahat, että se yhteinen kävely oli ollut vaikein asia, mitä hän oli koskaan joutunut tekemään.

Kirjassa käydään myös läpi jälleen kerran erästä Meghanin ja Catherinen välille ennen Meghanin ja Harryn kuninkaallisia häitä sattunutta riitaa. Tuolloin Meghan oli pahoittanut mielensä Catherinelle, joka oli tämän mukaan "vauva-aivojensa takia" unohtanut erään yksityiskohdan hääsuunnitelmistaan. 

Jobsonin teoksessa kerrotaan Williamin puhuneen Meghanin kanssa asian selvittämiseksi ja kuvailleen tätä "töykeäksi". 

– Meghan nousi häntä vastaan ja sanoi: "Ota sormesi pois kasvoiltani". 

Lue myös:

    Uusimmat