Laihdutuskuurille määrätty maalivahti jäi kiinni rysän päältä – potkut seurasta

Puolan pääsarjassa pelaava Raków Częstochowa on antanut potkut vain reilun kuukauden futisseurassa viettäneelle norjalaismaalivahdille Kristoffer Klaessonille roskaruokaan sortumisesta.

23-vuotias Klaesson siirtyi kesän siirtoikkunassa Puolaan englantilaisseura Leedsistä. Norjalaisen VG-lehden mukaan uudessa seurassa maalivahti pantiin välittömästi laihdutuskuurille. Tavoitteeksi asetettiin kahdeksan kilon painonpudotus ja rasvaprosentin pienentäminen.

Klaesson sai pudotettua painoaan, mutta ei saanut paikkaa joukkueen pelaavasta kokoonpanosta. Hänet suljettiin ulos myös harjoitusvahvuudesta.

Tapahtumat alkoivat vyöryä maalivahdin kannalta väärään suuntaan, kun seuran johto sai kuulla kannattajien kautta, että Klaesson oli käynyt syömässä McDonalds-ravintolassa.

– Päädyimme nopeasti tilanteeseen, johon en ollut tyytyväinen. Olimme yhtä mieltä, että on parhaaksi molemmille osapuolille lähteä eri teille, Klaesson kertoo nyt VG:lle.

Klaesson kertoo jatkaneensa harjoittelua päästäkseen parhaaseen mahdolliseen pelikuntoon.

Myös seura vahvisti sopimuksen purkamisen.

– Kristofferin tarina Rakówissa päättyi paljon aikaisemmin kuin oli suunniteltu. Valitettavasti pitempiaikainen yhteistyö ei ollut mahdollista, joten päätimme purkaa sopimuksen ilman lisäkuluja seuralle, kommentoi puolalaisseuran urheilujohtaja Samuel Cardenas.

Klaesson siirtyi Leedsiin norjalaisesta Vålerengasta kaudella 2021–22 ja on sen jälkeen jäänyt erittäin vähälle peliajalle.

Rakowissa pelaa myös heinäkuussa HJK:sta lainasopimuksella siirtynyt hyökkääjä David Ezeh.

Lue myös:

    Uusimmat