Lana Del Rey naimisiin alligaattorioppaan kanssa!

Laulajatähti Lana Del Rey on mennyt naimisiin kumppaninsa alligaattorikierroksia tekevän oppaan Jeremy Dufrenen kanssa. 

Artisti Lana Del Rey, 39, on mennyt tiettävästi naimisiin alligaattorikierroksia tekevän oppaan Jeremy Dufrenen kanssa Louisianassa.

Pariskunta haki avioliittolupaa maanantaina 23. syyskuuta. BBC:n näkemien tietojen mukaan tähti käytti asiakirjassa virallista nimeään Elizabeth Woodridge Grant.

Tuomioistuimen tietojen mukaan hakemus on voimassa kuukauden, mutta yhdysvaltalaisissa tiedotusvälineissä julkaistujen tietojen mukaan Del Rey ja Dufrene eivät odottaneet niin kauaa, vaan menivät naimisiin torstaina 26. syyskuuta Des Allemandesissa, Louisianassa, lähellä paikkaa, jossa Dufrene työskentelee venematkojen järjestäjänä.

– Hääseremonia ja vastaanotto pidettiin molemmat saman suojärven rannalla, missä Jeremy tekee suoveneillä järjestämiään retkiä, People-lehti kertoi 27. syyskuuta lähteeseensä vedoten.

Suoveneellä voi viedä ihmisiä katsomaan alligaattoreita suoalueen jokiin. 

Del Rey ei ole kommentoinut julkisesti häitään.

Pari tapasi toisensa jo vuonna 2019. Heidät nähtiin tänä kesänä yhdessä Reading- ja Leeds-festivaaleilla, joilla Del Rey oli pääesiintyjänä, sekä Lontoossa.

Laulaja nousi kuuluisuuteen vuoden 2010 Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant -debyyttialbuminsa ja sen läpimurtosinglen Video Gamesin menestyksen myötä, ja hän on vaalinut lumoavaa ja hieman salaperäistä imagoaan julkaisten yhteensä yhdeksän albumia.

Hänen viimeisin albuminsa Did You Know That There's a Tunnel Under Ocean Blvd on saanut myönteisen vastaanoton ja on ehdolla vuoden albumin Grammy-palkinnon saajaksi.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat