Laulaja Lily Allen kertoo palauttaneensa rescue-koiransa

Lily Allen kertoo saaneensa tappouhkauksia palautettuaan adoptoimansa rescue-koiran.

Laulaja-lauluntekijä Lily Allen kertoo Miss Me? -podcastissaan palauttaneensa adoptoimansa rescue-koiran takaisin löytöeläintaloon ikävän sattumuksen seurauksena.

Allen kertoo koiran syöneen hänen ja hänen lastensa passit, joiden mukana oli myös heidän viisuminsa.

– Se söi meidän kolme passiamme, ja niissä oli myös meidän viisumimme. Enkä voi edes kertoa, kuinka paljon siihen meni rahaa korvata ne kaikki korona-aikana. Se oli täydellinen logistinen painajainen, Allen kertoo podcastissa.

Allen kertoo tilanteen johtaneen siihen, ettei hänen lapsensa pystynyt tavata Englannissa asuvaa isäänsä useisiin kuukausiin, koska ”se v***n koira oli syönyt ne passit”. Allen sanoo koiran pilanneen hänen elämänsä.

Allen paljastaa myös perheen olevan hankkimassa pian uutta koiraa, chihuahuaa.

Allen on kohdannut laajaa kritiikkiä paljastuksensa jälkeen; muun muassa PETA ja lukuisat fanit ovat kommentoineet tapahtumaa rajusti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Sinä nauroit puhuessasi Maryn hylkäämisestä ja pilasit tämän koiraparan elämän. Hän luuli, että hänellä oli rakastava ikuinen koti, ennen kuin heitit hänet ulos ja kutsuit häntä ”tuoksi vitun koiraksi”, joka ”pilasi elämäni”.” Häpeäisit. Et ansaitse edes lähettämäämme lelukoiraa, PETA kirjoitti viestipalvelu X:ssä Allenin paljastuksen jälkeen.

PETA lähetti Allenille pehmolelukoiran vastauksena kohuun, sekä viestin: ”Se on todellakin ainoa eläin, joka sinun pitäisi tuoda kotiisi”.

Allen kertoi X:ssä saaneensa jopa tappouhkauksia paljastuksensa jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat