Laura Huhtasaari kiihtyi MTV:n suorassa lähetyksessä – viittasi myös Oulun puukotuksiin: "En tunne pistoa sydämessäni"

Laura Huhtasaari kiihtyi SuomiAreenan suorassa lähetyksessä –  viittasi Oulun puukotuksiin: "En tunne pistoa sydämessäni" 6:00
Näin Laura Huhtasaari kiihtyi haastattelun edetessä.

Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari kertoi SuomiAreenan Tänä iltana Porissa -ohjelman suorassa lähetyksessä, minkälainen puhe häntä loukkaa. Hän otti myös kantaa Oulun puukotustapauksiin.

Haastattelun edetessä Huhtasaari kiihtyi ja suorastaan haukkoi henkeään. Voit katsoa koko haastattelun yllä olevalta videolta!

Erityisen kiihdyksiin Huhtasaaren sai ohjelman toisen juontajan, Ivan Puopolon, kysymys. Puopolo pohjusti kysymystään viitaten oppositioon, joka on syyttänyt perussuomalaisia rasistisesta puhetavasta, joka olisi johtanut Oulussa tapahtuneisiin puukotuksiin

– En tunne pistoa sydämessäni, eiväthän siellä perussuomalaiset olleet. Eikä tämä mitenkään liity perussuomalaisiin. Tämä on tällaista poliittista peliä, joka kuuluu jutun luonteeseen, Huhtasaari vastasi.

Huhtasaari jatkoi keskustelua puolustellen ja syytellen myös muiden puolueiden edustajia rasistisesta puheesta.

– Kyllä rasistista puhetta kuuluu muualtakin. Kyllähän Antti Lindtmankin muuten on sanonut myös kaiken maailman natsitervehdyksiä ja blackface -juttuja, hän jatkoi.

– Se oli joskus hänen nuoruudessa, tarkoitatko sitä? Puopolo pyysi tarkentamaan.

– Niin. Annetaan nuoruuden synnit anteeksi muille, mutta ei perussuomalaisille, jos joku on tapahtunut 15 vuotta sitten? Huhtasaari ihmetteli suivaantuneena.

Lisäksi Huhtasaari kertoi, minkälainen puhe häntä loukkaa ja kertoo esimerkin, jossa häntä verrattiin Mussoliniin ja Hitleriin. Katso koko haastattelu artikkelin alussa olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat