Lauri Markkaselta kauden vaisuinta tekemistä – Utah Jazz masentavassa vireessä

Lauri Markkanen jäi 11 pisteeseen, kun Utah Jazz palasi tappioiden tielle koripallon NBA:ssa. Atlanta Hawks kukisti utahilaisvieraansa suurinumeroisesti 124–97 ja aiheutti Jazzille kuudennen häviön seitsemässä viime ottelussa.

Markkanen oli vasta joukkueensa neljänneksi paras pistemies. Jazzin tehokkain oli Collin Sexton 22 pisteellään. Keyonte George ja Walker Kessler heittivät kumpikin 14 pistettä, mutta vaihtopelaajana aloittanut Kessler kuorrutti tilastonsa 12 levypallolla.

Runsaat 26 minuuttia pelannut Markkanen ei onnistunut kertaakaan kolmen pisteen viivan takaa, vaikka yrityksiä oli kuusi. Kahden pisteen heitoista upposi neljä seitsemällä yrityksellä. Vapaaheittoviivalta Markkanen teki kolme pistettä neljällä yrityksellä.

Jazz on länsilohkossa 11. sijalla, ja paikka pudotuspeleissä uhkaa karata joukkueelta. Jazz on voittanut 27 ottelua ja hävinnyt 32. Sen edellä olevalla Los Angeles Lakersilla on 31 voittoa ja 28 tappiota.

NBA:ssa lohkojen kuusi parasta etenee suoraan pudotuspeleihin, ja sijoille 7–10 yltävät joukkueet pelaavat pudotuspelikarsinnat pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon. Atlanta Hawks taistelee niin ikään paikasta kevään huipennuksessa ja on melko lailla samassa voittotahdissa kuin Jazz. Atlanta on itälohkossa kymmenentenä voitettuaan 26 ottelua ja hävittyään 32.

Lue myös:

    Uusimmat