Lehti: Ruotsalainen NHL-supertähti lähellä valtavaa sopimusta

Toronto Maple Leafsin ruotsalaistähti William Nylander, 27, on lähellä jättimäistä jatkosopimusta kanadalaisseuran kanssa. Aftonbladetin mukaan pelaaja ja Toronto ovat päässeet täyteen yhteisymmärrykseen uudesta kahdeksan vuoden mittaisesta sopimuksesta, jonka arvo on noin 10,5 miljoonaa euroa per kausi.

NHL:n pistepörssissä viidentenä oleva Nylander kiitää parhaillaan noin 120 pisteen kausitahdissa: 37 ottelussa hän on haalinut tehot 21+33=54. 

Toistaiseksi tehokkaimmalla kaudellaan 87 pistettä tehneestä Nylanderista on tulossa jatkosopimuksen myötä NHL:n parhaiten palkattu ruotsalaispelaaja Pittsburghin Erik Karlssonin ohella.

– Olisi unelma pysyä täällä. Tarkoitan pelaamista tällaisessa organisaatiossa. Kutsun Torontoa kodikseni. Se (jatkosopimus) tekisi erityisen iloiseksi, Nylander sanoi Sportsnetin mukaan.

Nylanderin edellinen sopimus, kuuden vuoden mittainen ja 4,5 miljoonan dollarin arvoinen, ei syntynyt kivuttomasti. Pattitilanteeseen ajautuneet neuvottelut pitivät hänet tuolloin sivussa peleistä kauden 2018-2019 kahden ensimmäisen kuukauden ajan.

Auston Matthewsin solmittua elokuussa Toronton kanssa ensi kaudesta alkava nelivuotinen jatkosopimus Toronton neljästä ydintähdestä enää Nylander, Mitch Marner ja John Tavares ovat olleet vailla jatkosopimuksia. Marner ja Tavares saavat sorvata uudet sopimukset heinäkuun ensimmäisestä päivästä lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat