Leijonien MM-pelaajasta levisi kaljotteluhenkinen kuva kisa-avauksen alla – näin hän kommentoi

Leijonien pelaajat saivat luvan hullutella – Jesse Puljujärvi johti joukkoja 0:25
Leijonien pelaajat saivat luvan hullutella – Pekke Jormakkakin kunnostautui.

Leijonien hyökkääjästä Pekka Jormakasta levisi kaljotteluhenkinen kuva sosiaaliseen mediaan MM-kisa-avauksen alla. Jormakka kommentoi itse asiaa Leijonien perjantain aamujäiden jälkeen.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Suomi–Sveitsi ti 21.5. klo 21.20. Studio käyntiin jo klo 20.30!

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Kuva otettiin torstai-iltana eli Leijonien MM-kisa-avausta edeltävänä ehtoona, ja se julkaistiin Jormakan ystävän Stories-osiossa Instagramissa (poistuu näkyviltä 24 tunnin jälkeen julkaisusta). Kuvassa Jormakka seisoo paikallisessa pubissa pöydän takana, kaverikuvassa. Edessä olevalla pöydällä on useita kaljatölkkejä.

– Ne oli poikien tölkit. Kävin morjestamassa jätkiä, kun he tulivat meidän hotellimme lähelle, Jormakka sanoo asiasta MTV Urheilulle.

Jormakka kiistää, että hän itse nautti olutta samassa yhteydessä.

– Eiköhän jokainen tiedä, että pelit alkavat. Ei tässä mitään ruveta. Hommasin pojille liput peliin ja kerroin, että mistä ne voi hakea, Jormakka kuittaa.

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Jormakka kuitenkin tiedostaa, että väärinymmärrettynä kuvasta voi vetää kaikennäköisiä johtopäätöksiä.

– Kyllähän noita voi tulla, mutta asia on ihan niin, että kävin morjestamassa jätkiä. Noh, hyvä että kohuja tulee, Jormakka murjaisi.

– Sosiaalinen media on raaka, ei siitä pääse mihinkään. Täällä keskitytään nyt peleihin ja katsotaan niiden jälkeen, että montako olutta juodaan, Jormakka jatkaa.

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen ei saapunut perjantain aamujäiden jälkeen median eteen, kyselyistä huolimatta.

Leijonat kohtaa illan ottelussa kisojen isäntämaan Tshekin. Tiedossa on kuuma ilta hiostavalla O2 Areenalla.

– Pitää olla valmis siihen, että Tshekki lyö kaiken likoon. Siellä voi olla aikamoinen jännitys päällä, kun kotikisat alkavat. Pitää olla tyyni ja malttaa. Isketään, kun on sen paikka, Jormakka miettii, jatkaen:

– Ainakin tuossa kisoja edeltäneessä EHT-pelissä he tulivat alkuun kovaa. Siinä pitää olla kärsivällinen ja pitää puolustaa hyvin. Kyllä se peli alkaa siitä sitten hiljalleen aukeamaan, Jormakka uskoo.

Ottelu alkaa Suomen aikaan kello 21.20. 

Jääkiekon MM-kisat käyntiin - Suomi saa vastaansa isäntämaa Tshekin 6:48
Jääkiekon MM-kisat käyntiin: Suomi saa vastaansa isäntämaa Tshekin – Sami Kapanen ennakoi.

Lue myös:

    Uusimmat