Leo Komarov pettyi paluussaan – SM-liigajumbo katkaisi pitkän putkensa

SaiPa tekee 2-3 maalin 1:47
Video: Santeri Airola painaa SaiPalle voittomaalin Helsingissä

Miesten jääkiekkoliigan jumbojoukkue SaiPa väisti kymmenennen peräkkäisen tappion, kun se löi vieraskaukalossa HIFK:n 3–2 jatkoajan päättymisen kynnyksellä. HIFK:n Leo Komarovin kauden debyytissä lappeenrantalaissikermän sankareina kunnostautuivat maalivahti Kari Piiroinen ja ratkaisuosuman niitannut trio viimeistelijänään Santeri Airola.

– Jatkoajalla yksi paikka riitti voittoon. Olen ylpeä ryhmästä, se on tullut kovien aikojen läpi – pääsi palkintoon, SaiPan päävalmentaja Ville Hämäläinen kehui.

SaiPa nousi HIFK:n 2–0-salama-alun jälkeen pikatahtia tasoihin. Liigaa edellisen kerran liki 15 vuotta sitten pelannut Leo Komarov otti selvästi vasta tuntumaa kamppailupelaamiseen, mutta hyviä merkkejä esiintyi kosolti.

– Ottelun lopputulos oli tietysti pettymys. SaiPa pelasi hyvin, mutta meidän pitäisi pelata paremmin, HIFK:n Komarov kiteytti.

Komarov, 36, aloitti ketjukavereinaan keskushyökkääjäksi sijoitettu Vincent Marleau ja toisena laitamiehenä Joonas Rask. Neljän kuukauden kuntoutusajan jälkeen isoin haaste Komaroville oli takamatka pelituntumassa. Alkusyksystä jalkansa loukanneen konkarin kokemus ja pelisilmä avittivat paluussa paljon.

– Tuosta se lähtee. Tämä (kuntoutus) on mennyt tosi hyvin. HIFK on auttanut paljon, hyviä fysioterapeutteja ja lääkäreitä – kaikkea, Komarov sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat