Lewis Hamilton näpäytti terävästi Max Verstappenia – Lando Norris repesi nauramaan

Mercedeksen Lewis Hamilton kommentoi napakasti välejään hänen kanssaan kolaroineeseen Max Verstappeniin.

Sunnuntaina ajetussa Unkarin F1-osakilpailussa saatiin väläys vuoden 2021 maailmanmestaruustaistosta, kun Verstappen ja Hamilton osuivat yhteen kisan loppupuolella.

Verstappen putosi osuman myötä viidenneksi, mutta Hamilton pystyi ajamaan maaliin kolmantena.

Tilanteen jälkeen Verstappen syytti tiimiradiossa Hamiltonia vaarallisesta puolustusliikkeestä, mutta sai kisainsinööriltään painavan vastauksen.

Hamiltonilta udeltiin kisan jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, mitä mieltä hän itse tilanteesta oli.

– Me ohitimme kierroksella ohitettavan. Tulin jarrutusalueelle ja sitten Max ilmestyi ohittamaan takanani ollutta autoa, joten tein puolustusliikkeen. Jätin tarpeeksi tilaa sisämutkaan, mutta Max lukitsi renkaansa ja ajoi täysin eri linjaa kuin minä. Minä olin menossa kohti mutkaa ja hän tuli vauhdilla vastaan, Hamilton kommentoi.

Hamilton ei kuitenkaan syytä Verstappenia tapahtuneesta. Brittimestari päätti näpäyttää tulisieluista kilpakumppaniaan sanallisesti.

– Se tuntui kilpailutilanteelta. On helppoa tehdä tuollaisia virheitä. Minusta ilmassa ei pitäisi olla mitään vihamielisyyttä, mutta hänen puoleltaan sitä tulee tietysti aina olemaan, Hamilton sanoi.

Hamiltonin vastauksen jälkeen McLaren-kaksikko Oscar Piastri ja Lando Norris katsoivat toisiaan hymyillen. Kun Norrisin ja Hamiltonin katseet kohtasivat, alkoi Norris nauramaan.

– Pudota mikrofoni, Hamilton vitsaili nauraen.

Norris on itsekin saanut kokea tällä kaudella Verstappenin röyhkeyden. Kaksikko osui yhteen Itävallan osakilpailussa.

Lue myös:

    Uusimmat