Lotta Harala koki kovia huimassa SE-juoksussa – "Ensiapu oli heti paikalla"

100 metrin pika-aitojen Suomen ennätyksen Sveitsissä juossut Lotta Harala ei selvinnyt hienosta suorituksestaan täysin kolhuitta.

Harala juoksi Sveitsissä järjestetyn kilpailun alkuerissä uuden Suomen ennätyksen 12,65. Harala paransi omaa muutaman viikon takaista ennätystään 0,09 sekunnilla.

32-vuotias suomalaistähti koki SE-juoksun aikana kovia, kun hän kaatui maaliintulon jälkeen.

– Reagoinnissa vähän jäin, alkusileä tuli hyvin, mutta kahdeksannen aidan jälkeen tapahtui jotakin. Meinasin siinä menettää koko juoksun. Askel vähän tökkäsi ja siitä johtuen kaaduin heti loppusileän jälkeen, Harala kertoo Suomen Urheiluliiton tiedotteessa.

– Onneksi siinä ei käynyt pahemmin. Polvi vähän turposi ja olkapäähän tuli radan pinnasta "asvaltti-ihottumaa". Ensiapu oli siinä heti paikalla ja he tsekkasivat minut, Harala jatkaa.

Alkuerän kompurointi ei kuitenkaan näyttänyt haittaavan Haralaa, sillä hän paineli finaalissa viidenneksi huippuajalla 12,69. Päällimmäisenä mieleen jäi kuitenkin luonnollisesti uusi Suomen ennätys.

– Tästä olen unelmoinut pitkään, mutta se on ollut itselleni myös realistinen tavoite. Olen tiennyt, että pystyn juoksemaan Suomen ennätyksen, Harala iloitsee.

Lue myös:

    Uusimmat