Lucyn ensimmäisen työpäivän mailakoirana ovat nähneet jo miljoonat: "Menin ehdottomasti paniikkiin"

Lucyn ensimmäinen työpäivä mailakoirana ei sujunut aivan suunnitellusti.

Baseball-joukkueen uuden koiravahvistuksen ensimmäinen työpäivä ei mennyt aivan putkeen.

Lucy May, 10 kuukautta, oli päässyt floridalaisen Clearwater Thrushersin mailakoiraksi, mutta pelin aikana se keskittyi enemmän kirmailuun kuin varsinaiseen mailojen kuljetteluun. Työsuoritteen kruunasi pelikentälle tikistetty kakka. Katso Lucyn työsuoritus yllä olevalta videolta!

– En usko, että olisin voinut keksiä tätä edes pahimmissa painajaisissani, koiran omistaja Andrew Davis muotoili haastattelussa.

– Kun se asettui kyykkyyn, menin ehdottomasti paniikkiin.

Aiemmin mailakoiran roolista eläköityi Lucyn sisko Layla. Tiedossa ei ole, sattuiko Laylalle vastaavia "hätätilanteita" kentällä.

Saa pitää työnsä

Video Lucyn antaumuksellisesta sekoilusta kentällä lähti leviämään ja on kerännyt jo miljoonia katsojia. Thrushers lupasi sosiaalisessa mediassa, että Lucy saa pitää työnsä. Tiimi sanaili X:ssä, ettei Lucyn työpäivä olisi voinut olla viihdyttävämpi.

– Tavallaan aavistimme, että jotakin erityistä tapahtuisi ja tapahtumasta tulisi hauska, mutta en usko kenenkään kyenneen edes kuvittelemaan, että homma nousisi tällaiselle tasolle, joukkuepromoottorina toimiva Dominic Repper sanaili.

Katso myös: Kultainennoutaja sai pyörävarkaan kiinni – antautui rapsuille

Lähteet: Storyful/Reuters, Upi, X/Clearwater Thrushers, Fox13

Lue myös:

    Uusimmat