- 1/2 luomukukkakaali
- 1/2-1 luomuparsakaali
- 1 prk ananasmurskaa (ananasmehussa)
- 2 dl luomujogurttia
- (1-3 tl currya)
- suolaa
- 1 dl (luomu) hasselpähkinöitä tai manteleita
- 1. Huuhdo kaalit hyvin ja leikkaa ne veitsellä muutamaan osaan. Viipaloi ohuiksi paloiksi raastimella tai veitsellä.
- 2. Rouhi pähkinät karkeaksi.
- 3. Mausta jogurtti currylla ja ripauksella suolaa. Sekoita joukkoon ananasmurska.
- 4. Kaada kastike kaalien päälle ja sekoita hyvin. Anna makustua kylmässä 1-2 tuntia tai seuraavaan päivään.
- 5. Ripottele pähkinät salaatin joukkoon ennen tarjoilua.
- Tarjoa luomuleivän kanssa.
- Toim. Kati Nappa