"Maailman monsterimaisimman kehonrakentajan" kuolemasta riipaiseva kuvaus – vaimo paljasti hänet romuttaneen viestin

"Maailman monsterimaisimmaksi kehonrakentajaksi" kutsutun Illia "Golem" Yefimchykin vaimo on paljastanut lisätietoa edesmenneen miehensä viime hetkistä.

Valkovenäläislähtöinen, 19-vuotiaana Tshekkiin muuttanut kehonrakentaja Yefimchyk sai sydänkohtauksen kotonaan 6. syyskuuta, hänen Anna-vaimonsa kertoi sosiaalisessa mediassa. Anna soitti hätänumeroon ja yritti elvyttää miestään, joka lennätettiin kiireellä helikopterilla sairaalaan.

Yefimchyk vajosi koomaan ja lopulta kuoli.

– Rukoilin kaiken aikaa ja toivoin, että Iljushka tulisi tajuihinsa. Vietin joka päivän hänen rinnallaan toivoen. Hänen sydämensä alkoi lyödä jälleen kahden päivän ajan, mutta lääkäri kertoi sitten minulle kamalat uutiset, että hänen aivonsa olivat kuolleet, Anna-vaimo kirjoitti.

Vaimo kutsui miestään supersankariksi ja kirjoitti rakastavansa tätä.

– Iljushka oli lähin ihmiseni. Olimme erottamattomat kahdeksan vuoden ajan ja saimme kokea uskomattoman matkan, jollaista harvat onnistuvat elämään sadassa vuodessakaan. Sydämeni on särkynyt tuhansiksi paloiksi. Tämä on sietämätöntä kipua. Elämä muuttuu yhdessä sekunnissa.

Järisyttävän kokoista Yefimchykiä kutsuttiin "Mutantiksi" ja "maailman monsterimaisimmaksi kehonrakentajaksi". 185-senttinen lihaskimppu painoi noin 155 kiloa.

– Halusin lapsena olla kuin Arnold Schwarzenegger ja (Sylvester) Stallone Rambossa. Ja kun ihmiset menivät minut ohitseni, he näkivät monsterin. Halusin olla yhtä vahva kuin Hollywood-idolini, Yefimchyk kertoi.

Mies käsitteli useilla YouTube-videoillaan myös anabolisten steroidien käyttöä.

Lue myös:

    Uusimmat