Kehonrakentaja joutui suihkussa painajaismaiseen tilanteeseen – nyt hän on kuollut

Kehonrakentaja Giuliano Pirone, 33, on kuollut kaksi viikkoa sen jälkeen, kun hänet löydettiin tajuttomana kuntosalin suihkusta Australiassa.

Kehonrakennuskilpailuun valmistautumassa ollut perthiläinen Giuliano Pirone oli 20. elokuuta harjoittelemassa aamuvarhain kuntosalilla Perthin Wanneroossa Australiassa.

Pirone meni suihkuun. Hän tuupertui. Ovi oli lukittu, ja kehonrakentaja makasi tajuttomana suihkun lattialla noin 15 tunnin ajan ilman että kukaan huomasi häntä.

Pironen äiti Danielle Pirone oli ilmoittanut poikansa katoamisesta poliisille, kun tästä ei ollut poikkeuksellisesti kuulunut mitään. Poliisi löysi lopulta kehonrakentajan suihkun lattialta kylmän juoksevan veden alta.

Aivovamman kärsinyt Pirone vietiin sairaalaan, jossa koomaan vaivutetun kehonrakentajan elintoimintoja ylläpidettiin. Australian kansallinen yleisradioyhtiö ABC kertoo, että kahden viikon jälkeen Pirone on kuollut.

"En voi käsittää eläväni ilman häntä"

Lääkärit kertoivat Pironen perheelle uskovansa, että kehonrakentajan verensokeri oli laskenut äärimmäisen matalaksi, lisäksi verenpaine putosi ja hän saattoi saada jonkinlaisen kohtauksen.

Pironen perhe haluaa tietää, miten kehonrakentaja saattoi olla suihkussa niin kauan ilman että kukaan huomasi mitään. Äiti Daniela Pirone sanoi, että suihkut olisi tarkistettava tunnin välein, jotta vastaavalta vältyttäisiin.

Äidin suru on pohjaton.

– Hän on minun poikani. En voi käsittää eläväni ilman häntä. En vain voi.

– En enää koskaan katso aurinkoa, kuuta ja taivasta samalla tavalla. Valo, joka loisti kirkkaasti, on jättänyt minut, Daniela Pirone kertoi.

Kuntosalin johto ilmaisi ennen kuolinuutista "syvimmän myötätuntonsa" Pironen perheelle.

– Ajatuksemme ovat heidän luonaan ja rukoilemme paranemista, tiedotteessa lausuttiin.

Kuntosalin johto kertoi, että vuorokauden ympäri auki oleva sali on sitoutunut ylläpitämään paikan turvallisena ja esteettömänä kaikille jäsenille.

Valvontakameramateriaaliin tutustunut poliisi on valmistellut raporttia kuolemansyytutkijalle.

Guiliano Pirone oli myös kolmevuotiaan lapsen isä.

Lue myös:

    Uusimmat