Maajoukkuejalkapalloilija löydetty kuolleena

Kreikan maajoukkueessa pelannut jalkapalloilija George Baldock on löydetty kuolleena kotinsa uima-altaasta Ateenan lähistöllä.

Brittiläissyntyisen Baldockin kuolinsyytä ei toistaiseksi tiedetä. Poliisin yritykset antaa ensiapua 31-vuotiaalle pelaajalle eivät tuottaneet tulosta.

Puolustajana pelannut Baldock edusti tällä kaudella Panathinaikosta, johon hän liittyi keväällä seitsemän Sheffield Unitedissa vietetyn kauden jälkeen. Kreikan maajoukkueessa hän pelasi 12 A-maaottelua. Viimeksi Baldock oli maajoukkueen avauskokoonpanossa maaliskuussa ottelussa Georgiaa vastaan.

Tieto entisen joukkuetoverin kuolemasta tavoitti myös Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen puolustajan Harry Maguiren, joka ilmaisi Instagram-tilillään järkytyksensä Baldockin kuolemasta.

Baldockia ei valittu mukaan Kreikan maajoukkueeseen viikonlopun Kansojen liigan otteluihin Englantia ja Irlantia vastaan. Maajoukkue julkaisi osanottonsa sosiaalisen median kanavissa.

– Kreikan maajoukkue ja jalkapalloliitto sanovat syvän surun ja tuskan kanssa hyvästit George Baldockille.

– Ei löydy sanoja sen inhimillisen tuskan kuvailemiseen, jota uutinen yhden nuorista menettäminen liian aikaisin tuottaa. Tämä hetki vaatii hiljentymistä. Osanotot hänen perheelleen hänen toiselta perheeltään. Hyvästit.

Lue myös:

    Uusimmat