Maajussi-Milla kävi kiusallisilla pikatreffeillä – Töllötuomarit: "Kuin piinaava työhaastattelu!"

Maajussi-Milla kävi kiusallisilla pikatreffeillä – Töllötuomarit: "Treffeistä tuli työhaastattelu" 4:39
Syksyn ensimmäisessä Töllötuomarit-lähetyksessä analysoidaan muun muassa maajussien pikatreffejä, joista erikoisimmat osuivat maajussi-Millalle.

Maajussille morsian -ohjelman tuore kausi alkoi pikatreffeillä, jossa kiusallisiltakaan tilanteilta ei vältytty. MTV Uutisten Töllötuomarit kiinnittivät erityistä huomiota Millan ja tämän sulhasehdokkaan Matiaksen treffeihin.

Maajussille morsian -kauden toisessa jaksossa maajussit tapasivat kasvokkain kirjeiden perusteella kiinnostavimmiksi nousseet puolisoehdokkaat.

Viiden minuutin pikatreffeillä oli ilmassa paitsi ihastusta, myös vaivaannuttavaa hiljaisuutta.

MTV Uutisten Töllötuomarit Katri Utula ja Katja Lintunen pohtivat, miksi maajussi-Millan ja tälle kirjeen kirjoittaneen Matiaksen treffeistä tuli piinaavan hiljaiset. 

Millan ja Matiaksen pikatreffit 1:17

Kukkakimpun töksähtävän kommentin kera Millalle treffien alussa ojentanut Matias istui vain hiljaa ja odotti, että Milla kyselisi häneltä asioita.

– Tässä oli Millalla heti se ongelma, että hän oli saanut Matiaksesta etukäteen aivan erilaisen kuvan – sellaisen menevän, joka lähetti karaokevideonkin. Sitten siitä tilanteesta tulikin ihan kuin joku työhaastattelu, Lintunen sanoo.

Töllötuomarit pohtivat, mitkä kaikki tekijät vaikuttivat tilanteeseen, vai oliko Matias kenties vain antanut itsestään erilaisen kuvan kirjeen perusteella.

Seuraavassa jaksossa nähdään lisää Millan, 24, Samin, 27, Pekan, 31, ja Samulin, 34, pikatreffejä puolisoehdokkaiden kanssa Malmgårdin kartanossa Loviisassa. 

Maajussit päättävät viiden minuutin mittaisten pikatreffien perusteella, ketkä he haluavat kutsua kanssaan ryhmätreffeille.

Mitä mieltä Töllötuomarit ovat viiden minuutin pikatreffeistä? Onko se toimiva konsepti? 

Katso Töllötuomarit kokonaisuudessaan MTV Katsomosta tai tästä:

Jaksossa analysoidaan myös Ensitreffit alttarilla -parien hääpäivää, Tanssii tähtien kanssa -yllättäjiä sekä Selviytyjien dramaattista pudotusta.

Töllötuomarit tiistaisin MTV Katsomossa.

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20 alkaen. 

Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 9.9. alkaen.

Lue myös: