Maajussille morsian -pikatreffeillä vallitsee vaikea tunnelma: "Oli paha paikka"

Millan ja Matiaksen pikatreffit 1:17
Katso videolta, miten Millan ja Matiaksen pikatreffit sujuivat

Maajussille morsian -kauden kolmannessa jaksossa päästään pikatreffailemaan.

Maajussille morsian -ohjelman 17. kauden toisessa jaksossa maajussit pääsivät tutustuimaan heille lähetettyihin kirjeisiin, jotka herättivät erilaisia tunteita aina kyynelistänauruhepuliin. Maajussien oli valikoitava kirjeiden perusteella ne henkilöt, jotka he haluavat tavata kasvotusten.

Kauden kolmannessa jaksossa ollaankin jännän äärellä, kun Milla, 24, Sami, 27, Pekka, 31, ja Samuli, 34, pääsevät vihdoin tapaamaan puolisoehdokkaansa pikatreffien merkeissä Malmgårdin kartanossa Loviisassa. Maajussit päättävät viiden minuutin mittaisten pikatreffien perusteella ketkä he haluavat kutsua kanssaan ryhmätreffeille.

Yksi Millan pikatreffeille valitsemista miehistä on 25-vuotias Matias. Hän astelee huoneeseen kädessään kukkia sisältävä lahjakassi, jonka hän ojentaa Millalle. Kaksikko istuutuu alas ja katsoo toisiaan.

– Noh, Milla huokaa.

– Joo, kysy vaan, Matias sanoo.

Kaksikon keskustelu vaikuttanee etenevän vaikeasti. Kun Matias sitten lopulta palaa muiden puolisoehdokkaiden luo, täräyttää hän suoraan ajatuksensa.

– Oli paha paikka. Kyllä se on ihan herran haltuun, en tiedä yhtään, hän sanoo muille miehille.

Milla sen sijaan toteaa pikadeittien jälkeen kameralle, että Matias, joka oli lähettänyt hänelle jopa lauluvideon, oli ujompi kuin hän odotti. Täystyrmäystä hän ei kuitenkaan miehelle anna.

– Aika kiva, hän nyökkää.

Katso videolta, miten Millan ja Matiaksen pikatreffit sujuivat!

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 26.8. klo 20 alkaen. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 9.9. alkaen.

MTV Katsomo+ -tilauksella seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat