Maajussi-Sami ja Elina asuivat 10 minuutin ajomatkan päässä toisistaan – Töllötuomarit: "Miten he eivät ole tavanneet toisiaan aiemmin?"

Maajussi-pari on asunut 10 minuutin ajomatkan päässä toisistaan – Töllötuomarit: "Miten he eivät ole tavanneet toisiaan aiemmin?" 1:34
Katso videolta, kuinka Elina ja maajussi-Sami kertovat, että he ovat aikoinaan asuneet toisistaan 10 minuutin ajomatkan päässä. Silti rakkaustarina syttyi vasta ohjelmassa.

Töllötuomarit ihastelevat Maajussille morsian -ohjelmasta toisensa löytäneiden maajussi-Samin ja hänen valittunsa Elinan rakkaustarinaa. 

Maajussille morsian  -ohjelmassa seurattiin kuluvan syksyn aikana jälleen maajussien rakkauden etsintää ympäri Suomen. Osalle osallistujista ohjelmassa mukana oleminen oli mitä onnekkain kohtalo, kuten esimerkiksi maajussi-Samille ja hänen farmiviikkojen päätteeksi valitsemalleen Elinalle

Valinnasta on kulunut nyt puolisen vuotta ja pariskunta on yhä vahvasti yhdessä. Pari kertoi MTV Uutisille itsenäisyyspäivänä Valmiina Linnan juhliin -lähetyksessä, että heillä menee hyvin ja suunnitelmissa tulevaisuudessa on yhteenmuuttokin. 

Elina paljasti asuneensa aiemmin aivan Samin naapurissa Nurmijärvellä. 

– Olen alun perin Nurmijärveltä kotoisin ja olen asunut ihan 10 minuutin ajomatkan päässä Samin tilalta. Mutta en ole koskaan tavannut häntä aiemmin enkä tiennyt edes koko kaalitilasta. Ympyrä sulkeutuu siis monella tapaa nyt, Elina kertoi. 

Töllötuomarit eli MTV Uutisten toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen ihastelevat uusimmassa jaksossa parin rakkaustarinaa. 

– Tämä ei voi olla todellista ja näitä tarinoita olen kuullut aiemminkin. Tämä on jotenkin niin liikuttavaa. Miten voi olla mahdollista, että he eivät ole tavanneet aiemmin? Utula ihmettelee. 

– Maajussille morsian -ohjelma on kyllä sellainen, että siitä ihmiset löytävät rakkauden. Siihen lähdetään aidosti rakkauden vuoksi mukaan eikä esimerkiksi julkisuuden vuoksi, Katja Lintunen lisää.  

Töllötuomareiden koko jakso löytyy tästä:

Töllötuomareiden uusi jakso julkaistaan MTV Katsomossa aina tiistaisin klo 21.50, ja jakso nähdään myös Huomenta Suomessa perjantaina 15.12.

Lue myös:

    Uusimmat