Maajussi-Ville paljastaa Töllötuomareille: Näin dramaattisesti hänen ja Elisan arki muuttuu

Maajussi-Ville paljastaa Töllötuomareille: Näin hänen ja Elisan arki muuttuu 9:52
MTV Uutisten Töllötuomarit Katri Utula ja Katja Lintunen selvittivät, mitä maajusseille kuuluu näin marraskuun keskellä.

Maajussille morsian -ohjelman päätösjaksossa nähtiin, että maajussi-Villen ja hänen valitsemansa Elisan taival jatkuu ja he ovat edelleen yhdessä. Tilanteeseen on tullut muutoksia kuvausten jälkeen, ja tästä keskustellaan Töllötuomareiden tuoreessa jaksossa.

Maajussi-Ville valitsi morsianehdokkaistaan lopulta Elisan, ja alkusyksystä kuvatussa Maajussille morsian -ohjelman päätösjaksossa selvisi, että pariskunta on edelleen yhdessä. 

Elisa kiitteli kameroille sitä, miten hän oli uskaltautunut kirjoittamaan Villelle kirjeen, ja kaksikko kertoi näkevänsä aina, kun töiltään ehtivät.

– Ei ihan päivän tai kahden takia pysty tulemaan (Simoon). Ja tietysti työt on hänelläkin. Tässä on menty mahdollisuuksien mukaan, pohjoisessa asuva Ville kertoi jaksossa.

Parin tilanteeseen on tullut kuvausten jälkeen muutoksia. 

MTV Uutisten Töllötuomarit Katri Utula ja Katja Lintunen selvittivät, mitä kullekin maajussille tällä hetkellä kuuluu, ja suurimmat muutokset koskevat Villeä ja Elisaa.

Elisa muuttaa myös pohjoiseen, Töllötuomarit paljastavat ja kertovat parin suunnitelmista enemmän yllä olevalla videolla.

Elisa on asunut tähän saakka Nokialla, joten parin välimatka on ollut lähes 600 kilometriä. 

Katso videolta Töllötuomareiden tuoreet päivitykset maajussien kuulumisista!

Töllötuomareiden uusi jakso julkaistaan kokonaisuudessaan aina tiistaisin klo 21.50 MTV Katsomossa sekä Huomenta Suomessa keskiviikkoisin klo 9.00 jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat