Maajussi-Samin pussailu kaikkien morsianehdokkaiden kanssa puhuttaa – Töllötuomarit: "Kyllä kemiaa pitää testata!"

Maajussi-Samin kolmiodraama kuohuttaa - Töllötuomarit: "Kyllä kemiaa pitää testata!" 2:53
MTV Uutisten toimittaja Katri Utula kertoo kollegalleen Katja Lintuselle, mitä kaikkea maajussi-Samin tilalla tapahtui valintapäivänä, sillä Utula pääsi kurkistamaan ohjelman kulisseihin.

Maajussi-Samin maatilalla on päätöspäivänä kolmiodraaman ainekset, sillä Sami on pussaillut farmiviikolla erityisesti Nooran ja Elinan kanssa. Naiset ovat pahastuneet Samin pussailusta useamman kanssa. Töllötuomareilla on farmin tapahtumista selkeä mielipide.

Nurmijärveläisellä kaalitilalla tapahtuu, sillä maajussi-Sami on pussaillut Maajussille morsian -ohjelman farmiviikolla kaikkien morsianehdokkaidensa kanssa. 

Tästähän morsianehdokkaat ovat pahastuneet, sillä heidän näkemyksensä on se, että Sami on antanut ymmärtää olevansa tosissaan kiinnostunut, vaikkei olisikaan. 

Erityisesti Noora on pahoittanut mielensä niin, että hän oli purskahtanut itkuun ennen valintapäivää. Elina puolestaan sanoo, ettei voi olla enää varma, mitä mieltä Sami on kenestäkin.

Sami puolestaan puolustautuu sanomalla, että tämänkaltaisessa ohjelmassa pitää voida testata kaikkia, jotta tietää, kenet lopulta valitsee. Hän sanoo osanneensa arvata, että joku vetää tilanteesta "herneet nenään".

Ei se ehkä ihan oikein ole, mutta se on pelin henki, Sami toteaa MTV Uutisille.

Toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen kertovat tuoreessa Töllötuomarit-jaksossa oman mielipiteensä Samin tilan tapahtumista. 

Utula vieraili maajussi-Samin tilalla valintapäivänä ja näki koko tilanteen omin silmin.

– Tilalla oli melkoinen kolmiodraama menossa, kun pääsin sinne. Naiset olivat ihan myrskyn merkkeinä, Utula kertoo tapahtumista ohjelman kulisseissa.

Kumman puolelle – naisten vai Samin – Töllötuomareiden mielipide asiassa kääntyy? Katso yllä olevalta videolta pätkä tiistaina julkaistavasta Töllötuomarit-jaksosta!

Töllötuomareiden uusi jakso julkaistaan aina tiistaisin klo 21.50 MTV Katsomossa sekä Huomenta Suomessa keskiviikkoisin klo 9.00 jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat