Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet Joonas ja Linda saivat lapsen vuosi sitten – välimatkaa yhä satoja kilometrejä

Maajussille morsian -ohjelmassa tavanneet Joonas ja Linda ovat edelleen onnellisesti parisuhteessa. Parin poika syntyi vuonna 2023.

Vuonna 2022 esitetyllä Maajussille morsian -kaudella katsojat saivat seurata kauhavalaisen maajussi-Joonaksen ja paimiolaisen Lindan rakkaustarinan alkua. Kaksikko ihastui toisiinsa farmiviikkojen aikana niin palavasti, että Joonaksen kaksi muuta puolisoehdokasta päätti jättää leikin kesken ja lähteä kotiin jo viimeisen treffipäivän päätteeksi. 

Keväällä 2023 Joonas ja Linda paljastivat ilouutisen, kun he kertoivat odottavansa esikoistaan. Parin poika syntyi viime vuoden elokuussa ja täytti vastikään vuoden.

Joonas ja Linda kertovat nyt MTV Uutisille, että elämä pienokaisen kanssa on sujunut mukavasti ja vanhemmuus on ollut heille luontevaa.

– Poika syntyi viime vuoden elokuussa, ja kaikki on mennyt hyvin, Joonas sanoo.

– Hän on kiltti ja reipas poika, Linda säestää. 

Kaksikko sanoo pojan ensimmäisen vuoden kuluneen kuin hujauksessa. Nyt pikkuinen jo kävelee, miltei jopa juoksee.

– Hänen perässään saa kyllä juosta, Linda naurahtaa.

Lindan mukaan raskausaika sujui kaikin puolin todella hyvin. Samaa sanoo myös kumppaninsa raskautta sivusta seurannut Joonas.

Pariskunta toteaa, ettei heillä ole esteitä sille, etteikö heidän perheensä voisi tulevaisuudessa vielä kasvaa.

Yhteiseen kotiin ennen joulua?

Linda ja Joonas kertovat elävänsä edelleen etäsuhteessa, välissään satoja kilometrejä. 

– Sama kaava jatkuu, erona vain, että nyt meillä on vielä lapsi tässä, he kertovat.

Välimatka ei kuitenkaan ole lyönyt kiilaa heidän parisuhdeonnensa väliin. Heillä on tavoitteenaan muuttaa saman katon alle Härmän alueelle ennen joulua. 

Siihen saakka Joonas kuitenkin elää "reissuelämää" ja ajelee kotipaikkakuntansa ja Paimion väliä. Hänen työnsä ovat Kauhavalla ja vapaa-aikansa hän puolestaan viettää pääosin Paimiossa Lindan ja poikansa luona. Toisinaan Linda myös matkaa lapsen kanssa Joonaksen luo Kauhavalle.

Järjestely on toiminut, mutta kaksikko myöntää sen vaativan myös veronsa. 

– On se tietysti vähän raskasta olla erossa silloin, kun olen itse töissä, emmekä pääse esimerkiksi saman katon alle yöksi tai näe päivän aikana. Se on molemmille raskasta, Joonas sanoo Lindan kompatessa häntä.

Joonas ja Linda muistelevat lämmöllä kokemustaan Maajussille morsian -ohjelmassa. Ohjelman lopputulema tuntuu heille edelleen uskomattomalta. 

– Aika uskomaton ja hieno asia, että näin kävi, Linda sanoo.

– Ja nyt, kun on katsonut jaksoja ja on nähnyt jotain pätkiä tämän syksyn kaudelta, niin ajattelee, että ai niin, olen itsekin ollut tuossa. Vieläkään ei jotenkin ymmärrä, että on ollut samassa tilanteessa ja käynyt sen läpi, Joonas nauraa. 

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 26.8. klo 20 alkaen. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 9.9. alkaen.

MTV Katsomo+ -tilauksella seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat