Jymy-yllätys! Maajussi-Ville ja maajussi-Pinja viihtyvät yhdessä: "Kevättä on rinnassa"

Maajussi-Ville ja maajussi-Pinja viihtyvät yhdessä! "Kevättä rinnassa!" 2:38
MTV Uutisten Töllötuomarit puivat tuoreeltaan uutista maajussi-Villen ja maajussi-Pinjan läheisistä väleistä. Katso videolta, mitä Ville kertoo kaksikon tapaamisesta.

Maajussille morsian -ohjelmassa viime syksynä puolisoa etsineet maajussit Ville ja Pinja ovat viettäneet viime aikoina aikaa yhdessä. Ville myhäilee kaksikon väleistä kysyttäessä.

Viime vuoden kirjekuninkaaksi Maajussille morsian-ohjelmassa nimetty maajussi-Ville, 33, sekä ohjelman spin off -sarjassa Maajussille morsian: Kaikki tarinat nähty maajussi-Pinja, 33, viihtyvät yhdessä. 

Pohjois-Suomen Simossa maatilaa pitävä Ville kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että Pinja otti häneen yhteyttä alkuvuodesta, kun hän loukkasi vakavasti jalkansa ja tilan toiminta oli vaakalaudalla.

Ville joutui polvileikkaukseen ja sairauslomalle kesken pahimpien työkiireiden, kun hänen lammasfarmilleen oli juuri syntymässä 400 karitsaa. 

Pinja saapui avuksi, sillä hän on eläinlääkäri ja hänenkin tilallaan on lampaita. Hän tietää lampaista kaiken, Ville kehuu.

Hän oli auttamassa pari viikkoa.

Apu tuli todella tarpeeseen, ja Ville kiitteleekin kaikkia, jotka tarjoutuivat apuun.

Karitsointi tarkoittaa neljän viikon valvomista yöt ja päivät, koska jokainen synnytys pitää varmistaa ja siinä voi joutua kätilöimään. Kyseinen työ vaatii vuosien ammattitaidon, Ville kertoo.

Lahden lähellä Kärkölässä vanhaa sukutilaa pitävää Pinjaa Ville kehuu lämminsydämiseksi ihmiseksi, joka ymmärsi heti, millaiseen pulaan yksin maatilaa pyörittävä ja yhtäkkiä lähes liikuntakyvytön maajussi lampaineen joutui. 

Pinja tiesi, kuinka vaativaa työ on ja kuinka se on pahimmillaan elämästä ja kuolemasta lampaiden osalta kiinni.

Kävivät yhteisellä kyläreissulla

Seitsemän tunnin automatkan päässä toisistaan asuvat maajussit tapasivat toisensa jälleen kerran viime viikonloppuna, kun he olivat yhdessä moikkaamassa Nurmijärvellä asuvia maajussi-Samia ja tämän morsianta Elinaa

Pinjan kanssa kävimme Samin ja Elinan luona, Ville paljastaa.

He kaikki tapasivat toisensa ensi kertaa Maajussille morsian -ohjelman ohjelman kuvauksissa viime toukokuussa Naantalissa, jossa kauden kaikki kahdeksan maajussia ja heidän puolisoehdokkaansa kohtasivat toisensa. 

Tämän jälkeen maajussien taivalta seurattiin sekä pääsarjassa että spin off -sarjassa Ville esiintyi pääsarjassa, Pinja spin offissa.

Kysyttäessä Villen ja Pinjan lämpimistä väleistä, Ville tyytyy myhäilemään.

Sanotaanko näin, että olemme molemmat sinkkuja, joten eihän sitä tiedä... parempi varmaan todeta vain, että kevättä on rinnassa, Ville naurahtaa.

Ville lisää, että he ovat olleet Pinjan kanssa hyviä kavereita jo hyvän aikaa.

Katsotaan, jos tästä jotain kehkeytyy, hän heittää arvoituksellisesti ja lisää, että pitkän välimatkan vuoksikin tällaiset tilanteet ovat usein haastavia.

Ottajia Villellä toki olisi, sillä Ville kertoo saavansa edelleen aika ajoin postia naispuolisilta ihailijoilta.

Saan postissa edelleen villasukkia ja muuta, Ville sanoo.

Hän kertoo pohtineensa paljon sitä, ymmärtävätkö kaikki naiset sen todellisuuden, jossa maajussit elävät.

Ehkä kaikki eivät tajua sitä, että maatilahommat menevät joskus väkisin parisuhteen edelle, kun eläimet tarvitsevat apua eikä kukaan muu voi tuurata minua. 

Sosiaalisessa mediassakin välittyy vain osa totuutta, ja Ville kertoo, että elämässä on paljon muutakin sellaista, mikä ei aina näy ulospäin.

Auttelen paljon myös äitiäni, joka asustelee naapurissa.

Erosi Elisasta alkuvuodesta

Villen seitsemän viikkoa kestänyt sairausloma jatkuu toukokuun loppuun, jonka jälkeen hänen pitäisi kuljettaa lampaat maisemahoitotöihin pohjoisen saaristoon.

Maatilalla riittää pelto- ja metsätöitä, ja lisäksi Ville tekee maisemanhoito- ja raivaustyötä ja järjestää tilallaan paimenlomatoimintaa turisteille. 

– Olen edelleen ymmälläni siitä, miten ihmeen kaupalla kaikki menikin varsin hyvin sairauslomani aikana, Ville kiittelee.

Ville ja hänen Maajussille morsian -ohjelmastaan löytämä kumppani Elisa ilmoittivat erostaan alkuvuodesta. 

Ville kertoo heidän olleen lopulta hieman liian erilaisia toisilleen.

– Olemme edelleen kavereita, ja Elisa kävi täällä moikkaamassakin, kun oli ohikulkumatkalla, Ville kertoo.

Katso yllä olevalta videolta MTV Uutisten Töllötuomareiden tuoreet kommentit maajussi-Villen ja maajussi-Pinjan läheisistä väleistä.

Töllötuomareiden koko jakso löytyy tästä:

Jaksossa puidaan Kolmiodraama-sarjan tuoreita käänteitä Mirellan, Nilsin ja Akin osalta ja selvitetään, mitä todella tapahtui Euroviisujen kulisseissa.

Lue myös:

    Uusimmat