Madonna täytti 66 vuotta – näin pop-ikoni on muuttunut vuosien varrella

Madonna juhli 66-vuotispäiviään elokuun 16. päivänä.

Pop-musiikin ikoninen kuningatar Madonna juhlisti 66-vuotissyntymäpäiviään keskiviikkona 16. elokuuta.

Kaunottaren nuorekas olemus on säilynyt vuosikymmenten edetessä, ja energiaakin löytyy – Madonna on viettänyt viimeiset kuukaudet matkustaen ympäri maailmaa Celebration-maailmankiertueellaan.

Pop-tähden ulkonäössä ja tyylitajussa on kuitenkin tapahtunut muutoksia vuosien varrella.

Myös Madonnan vierellä viihtyneet miehet ovat vaihdelleet. Muodikas Madonna saapui vuoden 1995 Oscars-gaalaan Alex Keshisian käsivarressaan.

2000-luvulla Madonnan ura musiikin parissa jatkui jatkumistaan. Kaunotar muutti myös tyyliään, ja esitteli uudet, lyhyemmät ja luonnollisemmat kutrinsa.

2000-luvun alkupuoli toi mukanaan myös Madonnan ikonisimpia kappaleita: jättihitti Hung Up julkaistiin vuonna 2005 osana Confessions on the Dance Floor -albumia.

2010-luvun saavuttua Madonna rauhoitti tyyliään hieman klassisemmaksi. Hillitympää lookkia nähtiin erilaisissa tapahtumissa.

Muutaman vuoden kuluttua Madonnan rajumpi tyyli teki taas paluun – kuten myös pidempi, vaalea tukka.

Ennen koronaa Madonnan musiikkiura jatkui edelleen loisteliaana – 60 vuotta täyttänyt pop-stara jatkoi myös tyylikokeilujaan, etenkin esiintymistensä yhteydessä.

Koronan levittyä Madonna alkoi keskittyä sosiaaliseen mediaansa entistä enemmän. Pop-tähden tyylikokeilut ja nuorekkaat lookit pääsivät valloilleen Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Villit tyyliratkaisut ja rohkeat esiintymiset jatkuvat yhä – Celebration-kiertueella on nähty jos minkälaisia asukokonaisuuksia.

Lue myös:

    Uusimmat